Σάββατο 22 Νοεμβρίου 2008

Ο Παυλόπουλος για πρόεδρος της Δημοκρατίας το 2010;


Επανερχόμενοι στο θέμα Ντόρας και Παυλόπουλου, σας πληροφορούμε ότι η Ντόρα έχει μπει πολύ γερά στο παιχνίδι της επόμενης μετά τον Καραμανλή ημέρας. (Θα μου πείτε σιγά το νέο η Ντόρα κάνει το παιχνίδι της αμέσως μετά από τις εκλογές της 7ης Μαρτίου του 2004).
Οι τελευταίες όμως κινήσεις της είναι πλέον φανερές και χωρίς ιδιαίτερα προσχήματα κάνει τις επαφές της με στελέχη του κόμματος, μοιράζοντας στην κυριολεξία οφίτσια, ενώ συγχρόνως οι άνθρωποί της μιλούν για το επικείμενο τέλος Καραμανλή (κάτι που ούτε από τους φανατικούς Πασόκους δεν το ακούς).
Όλα αυτά έχουν κάνει έξαλλο τον Καραμανλή ο οποίος τα έχει πά
ρει στο κρανίο τόσο με την Ντόρα όσο και με κάποιους ευργετημένους της Ν.Δ.
Συγχρόνως οι παλαιοκαραμανλικοΊ αρχίζουν και αυτοί με την σειρά τους να ακονίζουν τα μαχαίρια τους.
Για να τα πάρουμε με την σειρά σας αποκαλύπτουμε απόψε ότι η Ντόρα έχει υποσχεθεί στον Παυλόπουλο, ότι αν το 2010 έχει πάρει το δακτυλίδι και είναι πρωθυπουργός ή έστω αρχηγός της Ν.Δ, θα τον προτείνει για πρόεδρο της Δημοκρατίας! Ακριβώς όμως το ίδιο έχει υποσχεθεί και στον Δημήτρη Σιούφα. (Προκόπη αν δεν μας πιστεύεις ρώτα το Δημήτρη....).

Σε έναν τρίτο επίσης που στηρίζεται η Ντόρα και που παιζει και αυτός για υποψήφιος πρόεδρος είναι και ο Σουφλιάς, μιας και ο Σαρακατσάνος ποτέ δεν ξέχασε το χουνέρι της διαγραφής από τον κουμπάρο του. (Ναι αν δεν το ξέρετε Σουφλιάς και Καραμανλής είναι κουμπάροι).


Αυτά προς το παρόν θα συνεχίσουμε με τις κινήσεις Καραμανλή και παλαιοκαραμανλικών στελεχών.....