Σάββατο 24 Απριλίου 2010

Όχι στο ξεπούλημα της πατρίδας στους Τούρκους.

Του Πέτρου Χασάπη

Μετά την ατιμωτική παράδοση της Ελλάδας στο ΔΝΤ, πολλαπλασιάζονται οι φήμες ότι επίκειται και ατιμωτική για την Εθνική μας Κυριαρχία, συνεκμετάλλευση του Αιγαίου με τους Τούρκους. Αν είναι δυνατόν !!!
Φημολογείται ότι θα αναλάβουν αμερικανικές, τουρκικές και ελληνικές εταιρίες την συνεκμετάλλευση των κοιτασμάτων πετρελαίου και φυσικού αερίου του Αιγαίου, η αξία των οποίων υπολογίζεται, όπως είδαμε και στην προηγούμενη ανάρτηση, σε 9 τρισεκατομμύρια δολάρια και ότι η κάθε χώρα θα λαμβάνει το 20% των εσόδων.
Να δείτε που στο τέλος, η εδώ κρατικοδίαιτη άρχουσα τάξη...
και το υπαλληλικό της προσωπικό, το πολιτικό κατεστημένο, θα μας το περάσουν και αυτό, όχι μόνο χωρίς αντιδράσεις, αλλά και με πανηγυρισμούς.
Εμείς ρωτάμε την πολιτική ηγεσία του τόπου. Είναι ή όχι δικό μας το Αιγαίο;; Ναι ή όχι;;; Και εφόσον είναι δικό μας, γιατί δεν φέρνουμε εμείς τις ξένες εταιρίες να το συνεκμεταλλευτούν μαζί με ελληνικές εταιρίες και με το ελληνικό δημόσιο να παίρνει το 40%;;;;
Γιατί πρέπει να παραδοθεί το μισό Αιγαίο στους Τούρκους;;;
Ποιος μπορεί να μας επιβάλει κάτι τέτοιο;; Ο φόβος μας;; η ξένη απειλή;; ή η ανάγκη διατήρησης του status quo, δηλαδή της συνέχισης της πάχυνσης των κρατικοδίαιτων κηφήνων;;
Μήπως η απώλεια της Εθνικής Κυριαρχίας, που μας λέει ο κ. Παπανδρέου, εμπεριέχει και αυτή την Εθνική Καταστροφή;;;

Δεν υπάρχουν σχόλια: