Παρασκευή 21 Μαΐου 2010

Να Ευρωβουλευτής, να μάλαμα!

Μαζί τα ξοδεύαμε ρε Θόδωρε; Να ξέρουμε δηλαδή; Αν μιλάς έτσι για την Ελλάδα, απορούμε μετά γιατί μας μισούν όλοι οι ξένοι;


2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Γιατί τα ξοδέψαμε ρε μεγάλε.
Αυτή είναι η αλήθεια,αν δεν θέλουμε να παριστάνουμε τις ανόητες στρουθοκάμηλους.
Και αν θέλουμε κάποτε να μας πάρουν στα σοβαρά, πρέπει επι τέλους να τα πει κάποιος έτσι. Αυτή είναι η αλήθεια και όχι τα μισόλογα και τα άλλα λόγια να αγαπιώμαστε, σαν κάποιους άλλους ευρωβουλευτές που δεν ήξεραν τι να πουν προχθές και έγιναν ξευτίλα δημοσίως από τους έταιρους "εταίρους" συναδέλφους τους.
Και το ότι μιλάει ο Σκυλάκάκης με το "εμείς", λέει πολλά από μόνο του. Δεν κρύβεται.
Αν θέλεις κάποια παραπάνω στοιχεία, διαθέσιμος είμαι.

xristakis41 είπε...

Πριν ένα χρόνο περίπου παπαγαλάκια των Μ.Μ.Α, ΜΈΣΩΝ- ΜΑΖΙΚΗΣ- ΑΠΟΒΛΑΚΩΣΗΣ, κάτι εκπομπές με… ( τσαντίρια ) κάτι δημοσιογράφοι… ( βλάχοι ) και οι λοιποί πέριξ του σιναφιού, παραμονές ευρωεκλογών διαλαλούσαν ( μέσα από το χαζοκούτι ) στον ψηφοφόρο να μη πάει να ψηφίσει, να μη πάει να ψηφίσει, να μη πάει να ψηφίσει, να μη πάει να ψηφίσει, να μη πάει να ψηφίσει, και αποχή, αποχή, τα γνωστά, ακρίβεια, σκάνδαλα, κ.τ.λ.
Και φυσικά τα πρόβατα με τις προτροπές των τσομπάνηδων, μέσα από τα …τσαντίρια και έξω από αυτά με τους…βλάχους δεν πήγαν να βοσκήσουν..εεε sorry να ψηφίσουν.
Ε και τι έγινε;
Οι Ν.Δ & ΠΑΣΟΚ πήραν πάλι από 8 έδρες και τα λοιπά κόμματα από 1-2 έδρες.

Διότι άμα πήγαιναν να ψηφίσουν δεν θα ψήφιζαν τους 2 μεγάλους Ν.Δ. & ΠΑΣΟΚ από αγανάκτηση και αηδία και θα ψήφιζαν μικρότερα κόμματα και δεν θα έπαιρναν από 8 έδρες αλλά πολύ λιγότερες.

Ο ΣΚΟΠΟΣ ΤΩΝ ΤΣΟΜΠΑΝΗΔΩΝ ΕΠΙΤΕΥΧΘΕΙ

ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΔΕΝ ΠΗΓΑΝ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ( ΒΛΕΠΕ ΑΠΟΧΗ 40% ΠΕΡΙΠΟΥ )

ΚΡΙΜΑ ΈΛΛΗΝΑ ΚΡΙΜΑ.

ΘΑ ΕΔΙΝΕΣ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΜΑΘΗΜΑ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΘΑ ΓΛΙΤΩΝΕΣ