Πέμπτη 1 Ιουλίου 2010

CLUB BABALU DE HAVANA

ΙΔΕΟΓΡΑΜΜΑ

Πούρα, ναργιλέδες, σαμπάνιες, μουσική, γυναίκες που για χάρη τους πληρώνεις δεκάδες χιλιάδες ευρώ για να πουλήσεις μούρη και άλλες τέτοιες κόνξες στους κολλητούς σου που κουβαλάνε το ίδιο χαζόμυαλο με σένα. Ατμόσφαιρα από παρακμιακή Κούβα του Μπατίστα. Η διαφορά είναι ότι εκεί οι διαθέσιμες γυναίκες ήταν πιο σοφιστικέ, οι κύριοι που τις νοίκιαζαν για διασκέδαση φορούσαν κουστούμια, και όχι στολές στρατιώτη και δεν κατέβαζαν τα παντελόνια για να φαίνεται το βρακί τους και η επωνυμία του. Δεν ήταν τόσο ξεφτιλισμένοι και πεινασμένοι για να δείξουν ότι έπιασαν γκόμενα της μιας νύχτας για να δείξουν ότι είναι άντρες!. Δεν είναι αντριλίκι αυτό. Το αντριλίκι βγαίνει από την λέξη ανδρείος, ανδρεία σημαίνει ευθύνη, γενναιότητα που προέρχεται από σωστή διάπλαση ψυχής και δεν ξεφεύγει από τα όρια της ευγένειας και του πολιτισμού, σημαίνει βαρύτητα και ήθος , σημαίνει αγωγή από το σπίτι σου, αν τη διαθέτει βέβαια για να στη δώσει...
Αντριλίκι δε σημαίνει να βάζεις τον ......μπαμπά σου, που έχει και αυτός τη μεγάλη ευθύνη για την κατάντια σου, να σε βάλει να υπηρετείς μέσα στο σπίτι σου- ρέκλα τη λένε αυτή τη μονάδα στη στρατιωτική αργκό- και να κάνεις παρασιτική θητεία σε βάρος των άλλων, ακόμα και των ψηφοφόρων του μπαμπά σου, που λιώνουν στη σκοπιά, για να το παίζεις εσύ αντρούκλα με τις επί πληρωμή και να κάνεις χάζι στους ομόσταβλους σου ότι μπορείς και συ να κουτουπώσεις γυναίκα!!!.
Θαυμάστε τους πολιτικούς ταγούς και τα τέκνα τους. Κοιτάξτε σε τι κατάντια τα έφεραν. Εδώ που πρέπει να ζητήσουνε ένα συγνώμη και να δείξουν το αντριλίκι τους και πόσο βαρύ είναι μέχρι στιγμής δεν το έχουν κάνει. H Ελληνική κοινωνία πάντως σπάει πλάκα μαζί τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: