Παρασκευή 25 Μαρτίου 2011

“Εντολή” Ομπάμα για μεγαλύτερη εμπλοκή της Ελλάδας στην Λιβύη

Φοβερό ρεπορτάζ στο Mega. Σύμφωνα με τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο, ο πρωθυπουργός είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον Μπάρακ Ομπάμα και επί 20 λεπτά μιλούσαν κυρίως για τη Λιβύη. Το απίστευτο, σύμφωνα με τον ρεπόρτερ, είναι ότι για πρώτη φορά Αμερικανός πρόεδρος είπε χρόνια πολλά σε Έλληνα πρωθυπουργό για την εθνική επέτειο.
Λέτε ο Ομπάμα να φόρεσε και φουστανέλα για να τιμήσει τον Γ. Παπανδρέου; Ή να χόρεψε και κανένα καλαματιανό φωνάζοντας «Ζήτω η Ελλάδα, ζήτω η Επανάσταση του 1821»;
Αυτά είναι αστεία πράγματα να λέγονται και μόνο. Ο Ομπάμα πήρε τηλέφωνο τον εντολοδόχο στα Βαλκάνια και του ζήτησε...
να εμπλακεί περισσότερο στον πόλεμο κατά του Καντάφι. Ήθελε επίσης να διερευνήσει πόσο ο πρωθυπουργός και η Ελλάδα εξυπηρετούν σ’ αυτή την κρίση, τα συμφέροντα της Ουάσιγκτον. Κι αυτά τα περί ευχών για την επέτειο είναι γελοία. Αίμα θέλουν στη Λιβύη οι Αμερικανοί και να μην αφήσουν τους Ευρωπαίους να μοιράσουν μόνοι τους την Λιβύη. Και θέλουν γι’ αυτό μια βάση. Τι καλύτερο από την Ελλάδα του κ. Παπανδρέου;

Οι διαρροές επίσης, λένε ότι ο Ομπάμα είπε στον πρωθυπουργό ότι στα οικονομικά πάμε καλά και να συνεχίσουμε. Θα τρελαθούμε τελείως δηλαδή. Σιγά μη μας ζητήσουν και δανεικά οι Αμερικανοί.

Antinews.gr

Παραπολιτικό.

Πληροφορίες από την Αμερική μας αναφέρουν ότι κατά την εκδήλωση της πρεσβείας μας για την εθνική μας επέτειο στην επικοινωνία Ομπάμα αναφέρθηκε και ο υφυπουργός εξωτερικών Δημ.Δόλης ο υφυπουργός, είπε το αμίμητο: ''...Ο πρόεδρος Ομπάμα τηλεφώνησε στον πρωθυπουργό να τον συγχαρεί και μίλησαν 20 λεπτά. Το γεγονός αυτό αποδεικνύει το υψηλό κύρος της χώρας μας...''. Και όσοι έτρωγαν μεζεδάκια εκείνη την στιγμή, παραλίγο να...πνιγούν.

1 σχόλιο:

kostas.53 είπε...

Αυτοί φιλε μου έχουν περάσει στην προπαγάνδα και την Χούντα των Συνταγματαρχών . Αποδεικνύεται τελικά μεγάλη η Σχολη Προπαγάνδας που ίδρυσε ο Ανδρέας Παπανδρέου και το σκυλολόι του !