Σάββατο 11 Ιουνίου 2011

Η υπέροχη ησυχία στην χώρα του Μνημονίου!

Δεν είναι υπέροχο αυτό που ζούμε μήνες τώρα;;;
Στην χώρα του μνημονίου δεν ακούς πλέον φασαρία, κάτι κατσαρόλες από κάτι πεισματάρηδες  εκεί στο σύνταγμα,και κάποιος Μίκης από τα παλιά που με όση δύναμη του έχει απομείνει φωνάζει.
Στην χώρα του μνημονίου δεν έχουμε πλέον πυρκαγιές,μαζί με τον κουρασμένο εξαφανίστηκαν και αυτές.
Στην χώρα του μνημονίου δεν ακούγεται η μουσική του Ξαρχάκου, ούτε η μουσική του Μαρκόπουλου , σίγησε και η φωνή....
της Μαρίας Φαραντούρη του Λάκη, του Γαργανουράκη.
Στην χώρα του μνημονίου μόνο η πένα του Ολυμπία του Ταχάλια του Έχω μάτια και βλέπω του Προεδρική δημοκρατία και του Αντίλογου, του Πύργος News του citypress-gr του Antinews.gr και οριασμένων άλλων μας έχει απομείνει για να μας θυμίζει ότι τα ελικόπτερα δεν πρέπει να πετάξουν.
Οι προδότες της πατρίδας μας δεν πρέπει να απομακρυνθούν βράδυ πρέπει να μείνουν και να δικαστούν για την προδοσία της πατρίδας..
Σας το έχω ξαναγράψει η ταφόπλακα σας προδότες του έθνους θα είναι το διαδίκτυο,το facebook και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που με τόσο πάθος ο νεκροθάφτης της Ελλάδας στήριξε χωρίς να περιμένει ότι αυτό θα ήταν και το μοιραίο του λάθος που θα τον στείλει στον καιάδα της ιστορίας.
Όσο ακόμα μπορούμε να φωνάζουμε από αυτό εδώ το βήμα θα σας καταγγέλλουμε κατάπτυστα ανδρείκελα. 
Καταστρέψατε την ζωή την δική μας και των παιδιών μας έρχεται όμως η ώρα της πληρωμής,και να είστε σίγουροι ότι  θα είμαστε αμείλικτοι απέναντι σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: