Τρίτη 7 Ιουνίου 2011

Νεοφιλελευθερισμός είναι αυτός ή υπαρκτός σοσιαλισμός;;;


Το ΠΑΣΟΚ αφήνει επίτηδες να πιστεύει ο κόσμος ότι αυτό που εφαρμόζει είναι Νεοφιλελεύθερη πολιτική, με την οποία μάλιστα δεν συμφωνεί αλλά το κάνει δήθεν με βαριά καρδιά, για το καλό της πατρίδας βεβαίως βεβαίως. Όμως εδώ βλέπουμε ότι, εκτός από Νεοφιλελεύθερη πολιτική, εφαρμόζει πλήρως και πολιτική του χειρότερου υπαρκτού σοσιαλισμού, προς μεγάλη φυσικά χαρά και του ΚΚΕ.

Πριν λίγες ημέρες ο κ. Χρυσοχοϊδης είχε πει ότι πρέπει να αποσοβιετικοποιήσουμε την οικονομία, ομολογώντας,....
κατά τον πλέον ρητό και κατηγορηματικό τρόπο ότι η Ελλάδα επί ΠΑΣΟΚ είναι μια Σοβιετία. 

Σήμερα όμως έρχονται οι κ.κ. Παπανδρέου και Παπακωνσταντίνου και (ακούστε αν έχετε Θεό!!!), ορίζουν ότι όποιος έχει ακίνητο αξίας (θα αυξήσουν στο μεταξύ και τις αντικειμενικές) 100.000 ΕΥΡΩ μόνο, θα θεωρείται κάτοχος μεγάλης ακίνητης περιουσίας και θα πληρώνει κάθε χρόνο ΦΜΑΠ!!! Δηλαδή ένας πολίτης με ένα δυαράκι στην Κοκκινιά, θα είναι ξαφνικά μεγαλοκαπιταλιστής!!!

Με αυτό όμως τι κάνει το ΠΑΣΟΚ; Απλούστατα, βάζει το κράτος συνέταιρο στην ακίνητη περιουσία μας και ουσιαστικά πραγματοποιεί το όραμα του υπαρκτού σοσιαλισμού.
Και όλα αυτά για να γλιτώσει το πελατειακό κράτος του ΠΑΣΟΚ και ας πεθάνει η κοινωνία.


2 σχόλια:

zisimos είπε...

ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΧΡΕΙΑΖΕΣΤΕ ΕΝΑΝ ΓΙΑΤΡΟ ΜΑΣ ΚΛΕΒΕΤΕ ΜΑΣ ΡΗΜΑΖΕΤΕ ΚΑΙ ΜΑΣ ΚΟΡΟΪΔΕΥΕΤΕ ΜΙΑ ΛΕΞΕΙ ΣΑΣ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ . ΞΕΥΤΙΛΕΣ

ΞΕΥΤΙΛΕΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΞΕΥΤΙΛΕΣ ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ ΡΕΕΕΕΕΕ ΠΑΡΤΕ ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΝΩΡΙΣ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΣΑΣ ΦΥΓΕΙ Η ΟΥΓΙΑ ΤΟ ΤΥΡΙ ΤΟ ΕΙΔΑΤΕ ΤΗΝ ΦΑΚΑ ΔΕΝ ΕΙΔΑΤΕ ΞΕΥΤΙΛΕΣ

zisimos είπε...

ΓΙΩΡΓΟ ΚΑΙ ΛΙΓΗ ΠΑΤΡΙΔΟΓΝΩΣΙΑ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΘΑ ΠΕΙΣ ΤΟ ΑΛΟΓΟ ΤΟ ΑΛΟΓΟ ΟΜΕΡ ΒΡΥΩΝΗ ΤΟΥ ΣΟΥΛΙ ΧΙΜΗΞΕ ΚΑΙ ΜΑΣ ΠΛΑΚΩΝΕΙ ΒΕΒΑΙΑ ΕΣΥ ΘΑ ΜΑΣ ΤΟ ΠΕΙΣ ΣΤΗΝ ΜΗΤΡΙΚΗ ΣΟΥ ΓΛΩΣΣΑ HORSE HORSE OMER VRIONI OF SOULI CHIMIXE AND WE CRASH