Παρασκευή 17 Ιουνίου 2011

Εξώδικο στην Τρόικα

Οι περισσότερες επιτροπές του κινήματος της  πλατείας αυτές τις μέρες,  ετοιμάζουν  εξώδικα για να τα επιδώσουν  στους  Έλληνες βουλευτές. Μαζί με αυτό το νομικό μέσο, πιστεύουμε πως πρέπει να χρησιμοποιηθεί και κάτι άλλο. Να στείλουμε εξώδικο, στην τρόικα και στα ευρωπαϊκά όργανα γενικότερα. Στο εξώδικο να δηλώνουμε πως οι εκπρόσωποί μας, (οι βουλευτές δηλαδή), κινούνται σαφώς έξω από τις αρμοδιότητές τους, για αυτό σε καμία περίπτωση δεν μας εκπροσωπούν. Έτσι θα είναι όλοι  νομικά ενήμεροι πως αν υπογράψουν οτιδήποτε με την Ελληνική κυβέρνηση, αυτή η κυβέρνηση δεν εκπροσωπεί το λαό, παρά μόνο τον εαυτό της.....
  Θα ήταν χρήσιμη μια τέτοια κίνηση, όταν η υπόθεση των δανειακών συμβάσεων,  φτάσει, στα διεθνή δικαστήρια. Είναι ένα επιχείρημα υπέρ μας, γιατί ο άλλος διάδικος (τρόικα),  αποδεδειγμένα γνώριζε, τουλάχιστον πριν την υπογραφή του μνημονίου νούμερο 2, ότι ο  μέχρι σήμερα εκπρόσωπος( η Ελληνική κυβέρνηση δηλαδή), έχει χάσει την εμπιστοσύνη του εντολέα της (δηλαδή του Ελληνικού λαού).

Φυσικά  οι νομικοί των επιτροπών, μπορούν  να επεξεργαστούν  ένα κείμενο  που θα διαφυλάσσει όσο γίνεται  καλύτερα τα συμφέροντά μας. Παραθέτουμε την δική μας αρχική εκδοχή, η οποία θέλει βεβαίως πολύ δουλειά ακόμα 
Προς 
Ε.Ε.
Δ.Ν.Τ.
Ε.Κ.Τ.
Κυβερνήσεις της Ευρωζώνης 
Εμείς οι  Έλληνες πολίτες με Ελληνική συνείδηση
Δηλώνουμε προς κάθε ενδιαφερόμενο ότι 
Το καθεστώς που υπάρχει αυτή τη στιγμή στην πατρίδα μας
Έχει  πάψει να μας εκπροσωπεί.
Δεν έχει καμία σχέση  με τον Ελληνικό λαό, τον οποίο χρησιμοποιεί με τον  χειρότερο τρόπο. Τα δυο κόμματα εξουσίας και τα παρακλάδια τους που υπό τη μορφή  άλλου κόμματος, ετοιμάζονται ήδη για την εξουσία, έχουν ως μοναδικό σκοπό,  την παράδοση όλων των πλουτοπαραγωγικών πηγών σε ξένα συμφέροντα και την διάλυση του Ελληνικού Έθνους.
Δηλώνουμε πως δεν αναγνωρίζουμε, ούτε θα αναγνωριστεί ποτέ στο μέλλον, ουδεμία  δέσμευση της Ελλάδας εναντίον των συμφερόντων της,    ακόμα και αν λάβει την μορφή νόμου. Εμείς οι πολίτες της χώρας αυτής, δεν αναγνωρίζουμε την δανειακή σύμβαση που υπέγραψε ο κ. Υπουργός Οικονομίας (για την λεγόμενη αποφυγή της  χρεοκοπίας) , ούτε τις μεταγενέστερες  τροποποιήσεις, ή καινούργιες συμβάσεις, για τον ίδιο σκοπό, ανεξαρτήτως χρόνου ‘ψήφισης’ τέτοιων νόμων.  Η κυβέρνηση υπερβαίνει τα όρια των αρμοδιοτήτων της και κινείται σαφώς εκτός των εντολών που οι Έλληνες πολίτες έχουν δώσει.  
Δεν ‘μεταβιβάσαμε’ επίσης,   ως λαός στους πολιτικούς μας, το  δικαίωμά μας, να διαθέτουμε όπως εμείς θέλουμε τη δημόσια περιουσία μας. Η κυβέρνηση ενεργεί όχι μόνο καθ  υπέρβαση των εντολών μας, αλλά και εναντίον αυτών. Εμείς λοιπόν ως εντολείς των πολιτικών και ως μόνοι διαθέτοντες την πραγματική δύναμη,  δηλώνουμε κατηγορηματικά ότι δεν αναγνωρίζουμε οποιαδήποτε τέτοιας μορφής σύμβαση ή άλλο νομικό έγγραφο. Έχοντας γνώση όλοι οι ενδιαφερόμενοι, ότι το σημερινό πολιτικό σύστημα, έχει πάψει να μας εκπροσωπεί, ας πάρουν τις αποφάσεις τους, και ας μην υπογράψουν με εκπροσώπους που σε καμία περίπτωση, όπως σαφώς με την παρούσα δηλώνουμε, δεν εκπροσωπούν (άρα δεν δεσμεύουν) το άλλο μέρος.

Έλληνες πολίτες για την απελευθέρωση του Ελληνικού λαού
Ε.Ε.Α.

Δεν υπάρχουν σχόλια: