Πέμπτη 7 Ιουλίου 2011

Κώστα Χαρδαβέλλα η πατρίδα θα σ’ ευγνωμονεί που στήριξες το μεσοπρόθεσμο. Μην κάνεις πίσω τώρα!

Γράφει η Τρολυμπία

Ο Κώστας Χαρδαβέλλας ήταν ίσως ο μοναδικός δημοσιογράφος που πήρε ξεκάθαρα θέση υπέρ του μεσοπρόθεσμου. Από τους λίγους θαρραλέους που σήκωσαν το ανάστημα τους απέναντι στον λαϊκισμό των νεοναζί ΣΥΡΙΖΑΙΩΝ και του προδότη Σαμαρά, θέτοντας τους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ προ των ευθυνών τους: “Εάν δεν ψηφιστεί το μεσοπρόθεσμο, δεν θα πάρουμε την πέμπτη δόση” δήλωσε στον αέρα του αληθινού ραδιοφώνου και οι ορδές των αναρχοεθνικιστών έσπευσαν να τον κατακρεουργήσουν.
Ο Κώστας Χαρδαβέλλας όμως είναι γνωστός για την διαχρονική σταθερότητα...
των απόψεων του. Είναι ο μόνος που εξακολουθεί να ρίχνει τις ευθύνες για την σημερινή κατάσταση στον ελεεινό “Βούδα της Ραφήνας”. Είναι ο μόνος που δίνει βήμα σε τιτάνες της πολιτικής όπως ο Θόδωρος Κατσανέβας για να βάζουν τα πράγματα στην σωστή τους θέση.
Γι’ αυτό συγκλονιστήκαμε όταν διαβάσαμε το άρθρο του σε ιστοσελίδα με τίτλο: Μας παίρνουν την πατρίδα…
Γράφει λοιπόν:
Χάνουμε την πατρίδα σύντροφοι, όσο κι αν αυτό ακούγεται εθνικιστικό για τους δήθεν αριστερούς και κουλτουριάρηδες.
Τα κοράκια έρχονται να αρπάξουν. Είναι οι βαφτισμένοι ως «τεχνοκράτες – ευρωσύμβουλοι», που θα εγκατασταθούν σε όλα τα υπουργεία για να ελέγχουν, να απαιτούν, να θυμίζουν ότι γίναμε το κράτος – μπανανία της Ευρώπης.
Είναι οι άνθρωποι μιας αμφιλεγόμενης υπηρεσίας της Γερμανίας με το όνομα Treuhand (Τρόιχαντ), που είχε αναλάβει τις μαζικές ιδιωτικοποιήσεις της πρώην Ανατολικής Γερμανίας, πουλώντας 14.000 ανατολικογερμανικές επιχειρήσεις μεταξύ 1990-1994.
Μας κλέβουν την πατρίδα σύντροφοι! Έτσι απλά και δραματικά, όπως σας στο λέω, χωρίς φανφάρες και πολιτικούς βερμπαλισμούς.(!!)
Σοκαρίστικα! Γιατί Κώστα κάνεις τώρα πίσω; Γιατί υιοθετείς την ορολογία των ακροδεξιών κομμουνιστών του Τσίπρα; Αφού οι Γερμανοί είναι φίλοι μας! Το Μεσοπρόθεσμο είναι η σωτηρία της χώρας για να μην πτωχεύσει! Τι σ’ έπιασε; Εσύ, ο μοναδικός φάρος αγωνιστικότητας, η ελπίδα του Έθνους να γονατίζεις μπροστά στις λαϊκίστικες κορώνες; Τι θα πει ο πρωθυπουργός; Τι θα πουν οι συγγενείς του πρωθυπουργού; Τι θα πουν οι φίλοι του πρωθυπουργού; Τι θα πει η MRB; Τι θα πει ο Μαύρος; Τι θα πει η Advocate; Τι θα πουν όλοι αυτοί που στηρίζουν την χώρα σε αυτή την ιστορική καμπή;
Σε παρακαλώ Κώστα σύνελθε και επέστρεψε στον ορθό λόγο, έτσι ακριβώς όπως τον κατέγραψε και το blog “Φίμωτρο”.

2 σχόλια:

SKANDALOS είπε...

ΚΑΝΤΕ ΜΙΑ ΣΥΓΚΡΙΣΗ

kostas.53 είπε...

Μεταξύ μ@λάκ@ και Πασοκτζή προτιμώ να είμαι μ@λάκς!!!