Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2012

Χάρρυ Κλυνν: Δέχομαι πόλεμο αλλά έχω συνηθίσει

"Έξω από τα δόντια" όπως πάντα μίλησε ο Χάρρυ Κλύνν σε συνέντευξη του στο περιοδικό "Εγώ".
Αναφέρθηκε στις δυσκολίες που δέχθηκε στη ζωή του αλλά και στον "πόλεμο" τον οποίο όπως αποκάλυψε έχει συνηθίσει μετά από τόσα χρόνια.
"Όταν ήμασταν νέοι, περάσαμε δύσκολα, αλλά είχαμε το όραμα ότι θα έρθουνε καλύτερες μέρες. Τώρα δεν μπορούσαμε να ατενίσουμε το μέλλον. Αυτή είναι η διαφορά. Οι μέρες που θα έρθουν θα είναι πολύ χειρότερες από αυτές που ζούμε μέχρι τώρα. Και αυτό δυστυχώς ισχύει για όλους τους Έλληνες....
Ας το βάλουν καλά στο μυαλό τους και ας ξεσηκωθούν. Αυτό το πράγμα μόνο με εξέγερση μπορεί να σταματήσει. Και αυτό που βλέπω, ότι "κράζουν" αυτούς τους υποτιθέμενους βουλευτές, είναι μια παρήγορη εικόνα. Πρέπει να το πράξουμε ακόμα πιο δυναμικά. Να μην μπορούν να βγουν από τα σπίτια τους! Να μένουν εκεί, αιχμάλωτοι της ηλιθιότητας, της ματαιοδοξίας και της φιλαργυρίας τους." δήλωσε.
Ρωτήθηκε επίσης και για τον Λάκη Λαζόπουλο και αν του αρέσει η σάτιρα που κάνει. "Ναι. Εγώ πιστεύω ότι αυτό που κάνει ο Λαζόπουλος είναι πολύ σημαντικό, κάτω από αυτές τις ιδιαίτερες συνθήκες που υπάρχουν στην τηλεόραση. Και δεν το λέω επειδή είναι φίλος μου. Ασφαλώς θα μπορούσε να κάνει πολύ πιο σημαντικά πράγματα και να αποφύγει ορισμένες παγίδες. Αλλά ο Λαζόπουλος κάνει κάτι το οποίο έχει εξαιρετική απήχηση στον κόσμο. Οι περισσότερες κριτικές εναντίον του είναι άδικες."
Πολλοί υποστηρίζουν ότι δεν συνάδει ο τρόπος ζωής του με αυτά που λέει.
"Δεν με ενδιαφέρει ούτε ξέρω τον τρόπο ζωής του Λαζόπουλου. Δεν με νοιάζει τι κάνει στην προσωπική του ζωή. Το θέμα είναι ότι το έργο που παράγει είναι καλό. Υπάρχουν και άλλοι εξαιρετικοί, βέβαια, όπως οι Άγαμοι Θύται και ο Μητσικώστας. Προσωπικά, χαίρομαι που βλέπω ζωντανό το σατιρικό κώδικα και από νέα παιδιά στο Internet."
Δεχθήκατε πόλεμο στην καριέρα σας;
"Το μόνο που δέχομαι είναι πόλεμος...Το έχω συνηθίσει. Δεν με ενδιαφέρει. Αλλά δεν κάνω και πίσω. Πόλεμος έδωσες, πόλεμο θα βάλεις. Και αυτή τη στιγμή, είμαι ίσως ο μόνος που κυνηγάω όλο αυτό το βρόμικο σύστημα, με τρόπο πάρα πολύ αυστηρό, αλλά δίκαιο."

mediagate.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: