Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2012

Λουκάς Παπαδήμος: Ο γενίτσαρος που σφαγιάζει τους Έλληνες και λεηλατεί την Ελλάδα.

Θα  το ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΜΕ; 

Δε χρειάστηκε να περάσει παρά ελάχιστος καιρός από τη στιγμή που ο εντολοδόχος  της Δικτατορίας των χρηματαγορών χρίστηκε πρωθυπουργός της Ελλάδας, για να πέσουν οι μάσκες. 
Ο γενίτσαρος Πρωθυπουργός, Λουκάς Παπαδήμος, προχωρά με γοργούς  ρυθμούς, στη διάλυση της ελληνικής οικογένειας, σπρώχνοντας τους Έλληνες στην ανέχεια και την εξαθλίωση. 
Ως καλός εντολοδόχος  μέσα σε λίγο καιρό, οι εντολές του  έγιναν πράξη και η κρατική ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ σε όλα τα επίπεδα είναι πλέον γεγονός....


Τρομοκρατεί τους εργαζομένους του δημοσίου τομέα  με εκατοντάδες χιλιάδες απολύσεις. Τρομοκρατεί τους εργαζομένους του  ιδιωτικού τομέα με περικοπές  μισθών και δώρων. Τρομοκρατεί τους συνταξιούχους με περικοπές συντάξεων και περίθαλψης. 
Τρομοκρατεί όλους  τους ασφαλισμένους Έλληνες αφήνοντάς  τους χωρίς ιατρική περίθαλψη  και φάρμακα.  
Τρομοκρατεί τους πάντες με μισθούς πείνας και με «δώρο» την κοινωνική και οικονομική εξαθλίωση. 
Τρομοκρατεί τους διαμαρτυρόμενους πολίτες με τη βία της χωροφυλακής αλλά και με συλλήψεις σε όποιον «εκινήθει». 
Τρομοκρατεί τους επαγγελματίες και επιχειρηματίες με οικονομική τρομοκρατία χρησιμοποιώντας  τους κρατικούς φοροεισπρακτικούς-εκβιαστικούς μηχανισμούς κατά το δοκούν.  
 Μετά τους  μισθούς και τις συντάξεις  λεηλατεί και την ιδιωτική  περιουσία ώστε να μην μπορεί  να σηκώσει κεφάλι κανείς. 
Ταυτόχρονα αυξάνει  τα κέρδη των τραπεζιτών (υπάλληλός  τους άλλωστε) εξασφαλίζοντάς τους πάμφθηνα δάνεια με την εγγύηση του ελληνικού δημοσίου. 
Ο γενίτσαρος Λουκάς όντας γαλαντόμος εισπράττει από  το ελληνικό δημόσιο εκατοντάδες  χιλιάδες ευρώ από διάφορες θέσεις και συντάξεις που παίρνει. Αλήθεια  γιατί όσοι βρίσκονται στη Βουλή  και στην κυβέρνηση δεν πληρώνονται  με ομόλογα του ελληνικού δημοσίου; Για να μας δείξουν και πόσο αγαπούν την Ελλάδα που τόσο κόπτονται για αυτήν; 
Ο ΕΧΘΡΟΣ πλέον  βρίσκεται εδώ. Είναι στο ΜΑΞΊΜΟΥ, είναι στα κυβερνητικά έδρανα του κοινοβουλίου, είναι στο προεδρικό μέγαρο… Είναι εδώ και κάνει κουμάντο. Η πολιτική ηγεσία του τόπου παρέδωσε εδώ και καιρό τη διακυβέρνηση της χώρας στους γενίτσαρους. Θα το ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΜΕ;  
Θα αφήσετε  το παιδί σας να πεινάσει; Θα αφήσετε  τον παππού σας να πεθάνει από  το κρύο γιατί δεν έχει να πληρώσει θέρμανση; Θα αφήσετε τους ανθρώπους σας να πονούν και να κινδυνεύουν από κάποια ασθένεια γιατί δεν έχουν περίθαλψη; Θα αφήσετε την Ελλάδα στους κατακτητές; Θα αφήσετε τους γενίτσαρους να σφαγιάζουν ελληνικές ψυχές;  
Θα αφήσετε  τους Έλληνες χωρίς πατρίδα;  
Πλέον ο αγώνας είναι ΕΘΝΙΚΟΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΤΙΚΟΣ και θα πολεμήσουμε για την ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ:  
«ή  ταν ή επί τας»
 
Στάθης Διομήδης

Δεν υπάρχουν σχόλια: