Κυριακή 22 Απριλίου 2012

Η Κατερίνα της Ν.Δ που θα ανάψει φωτιές (φώτο)!!!

Η Κατερίνα Μονογιού, δεν ξέρουμε τι τύχη θα έχει στις εκλογές, ωστόσο, αναμφισβήτητα θα είναι μια από τις πιο όμορφες παρουσίες, στην επερχόμενη προεκλογική περίοδο.

Η Μυκονιάτισα διαιτολόγος, θα είναι στο ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας στο νομό Κυκλάδων, παίρνοντας το βάπτισμα του πυρός σε εθνικές εκλογές.....

Νέα σε ηλικία και πολύ εμφανίσιμη, η Κατερίνα Μονογιού ετοιμάζεται να ριχθεί στη μάχη των εκλογών και μετά από πολλά χρόνια… θα δούμε μια υποψηφιότητα από τη Μύκονο, νησί το οποίο είναι αρκετά πολιτικοποιημένο, αλλά σπάνια (τουλάχιστον στα ψηφοδέλτια ΝΔ και ΠΑΣΟΚ) έχει δικό του υποψήφιο.
Η Κατερίνα Μονογιού, στις προηγούμενες δημοτικές εκλογές εξελέγη ως σύμβουλος στη Δημοτική Κοινότητα Μυκόνου. Η σχέση της με τη ΝΔ, ξεκίνησε μέσα από την ΟΝΝΕΔ της οποίας αποτελεί μέλος.
Επαφές έγιναν με αρκετά μέλη της ΟΝΝΕΔ από διάφορα νησιά. Και ο κύβος ερρίφθη με την επιλογή της Κατερίνας Μονογιού, η ποία είδε με ενδιαφέρον την πρόταση που της έγινε να πολιτευτεί ως υποψήφια βουλευτής και την αποδέχθηκε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: