Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου 2012

Δημοσκόπηση χαστούκι στους δραχμολάγνους...5% μπροστά η ΝΔ

Ανατροπή της κυρίαρχης εικόνας κατά τους τελευταίους μήνες που ακολούθησαν τις διπλές εκλογές καταδεικνύουν τα αποτελέσματα της Ανοικτής Διαδικτυακής Ψηφοφορίας που δημοσιεύει...
η zougla.gr. Η έρευνα διεξήχθη από την Πέμπτη, 13 Δεκεμβρίου και ολοκληρώθηκε την Τρίτη, 18 Δεκεμβρίου το απόγευμα. Στην ψηφοφορία μεταξύ των 8.000 ατόμων που αποτελούν την Βάση Δεδομένων της ηλεκτρονικής εφημερίδας συμμετείχαν 1.276 ψηφοφόροι.


Η Νέα Δημοκρατία  είναι πρώτο κόμμα αν οι εκλογές διεξάγονταν την επόμενη Κυριακή και μάλιστα με ένα ποσοστό της τάξης του 22.5%. Τον ΣΥΡΙΖΑ θα ψήφιζε ένα 17,7%, ποσοστό πολύ μειωμένο σε σχέση με προηγούμενες μετρήσεις, την στιγμή μάλιστα πους οι επιπτώσεις της κρίσης αλλά και τα αποτελέσματα από την υιοθέτηση του 3ου Μνημονίου αποτελούν μία τρέχουσα πραγματικότητα.

Στην τρίτη θέση, η Χρυσή Αυγή με 14,7% ενώ οι Ανεξάρτητοι Έλληνες πληρώνουν το τίμημα και κατρακυλούν στο 5,4%. Πολύ χαμηλά η ΔΗΜΑΡ με ένα 2,3%. Το ΠΑΣΟΚ στο 4,5% και το ΚΚΕ ελαφρά ενισχυμένο φθάνει το 4,9%. Οι Οικολόγοι Πράσινοι δεν δείχνουν για την ώρα να πλησιάζουν το 3% για να έχουν ελπίδες εισόδου στη Βουλή.

Δεν υπάρχουν σχόλια: