Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου 2012

Δολοφονία ΣΟΚ στη Θεσσαλονίκη - Νεκρός καθηγητής - Αναζητείται ένας Μαροκινός - Κρατούσαν στο σπίτι το θύμα νεκρό

altΤυλιγμένο με κουβέρτα και δεμένο με σχοινί βρέθηκε το πτώμα του ηλικιωμένου άνδρα μέσα σε κάδο ανακύκλωσης απορριμμάτων στις Σαράντα Εκκλησιές.
Το μακάβριο εύρημα εντόπισε οδηγός απορριματοφόρου και στην περιοχή επικράτησε πανικός. Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί ενώ άμεσα ειδοποιήθηκε και ιατροδικαστής προκειμένου να διαπισώσει τις συνθήκες θανάτου του άτυχου άνδρα.
Σύμφωνα με πληροφορίες, θύμα είναι....
ένας συνταξιούχος καθηγητής για τον οποίο είχε δηλωθεί εξαφάνιση από τον ξαδερφό του, στις 13 Δεκεμβρίου στο τμήμα Άνω-Πόλης.Στο σημείο έχει συγκεντρωθεί πλήθος κόσμου, που ρωτάει και προσπαθεί να μάθει περισσότερες λεπτομέρειες για το φρικτό έγκλημα.
Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, η αστυνομία αναζητεί ένα Μαροκινό ως ύποπτο για τη δολοφονία του καθηγητή, ο οποίος νοίκιαζε ένα δωμάτιο στο σπίτι του θύματος. Από την έρευνα διαπιστώθηκε ότι ο καθηγητής συνήθιζε να νοικιάζει τα δωμάτια του σπιτιού του σε αλλοδαπούς. Το σπίτι ήταν εξαιρετικά βρώμικο και ακατάστατο εκτός από ένα δωμάτιο το οποίο ήταν καθαρό και συμμαζεμένο με τα κρεβάτια στρωμένα. Ωστόσο, στο συγκεκριμένο δωμάτιο επικρατούσε έντονη δυσοσμία, που όπως αποκαλύφθηκε προερχόταν από αίμα που βρέθηκε κάτω από το στρώμα το οποίο πότισε τα σεντόνια και μύριζε πολύ δυσάρεστα.
Η ιατροδικαστική εξέταση είναι σε εξέλιξη.

 http://www.thousandnews.gr

alt
alt

Δεν υπάρχουν σχόλια: