Δευτέρα 26 Αυγούστου 2013

Έχει άδικο ο Τ.Μητρόπουλος ;

από το Golden boy

Πολλοί είναι αυτοί που αντέδρασαν έντονα στην νέα επαγγελματική προσπάθεια του Τάσου Μητρόπουλου και της συζύγου του, να ασχοληθεί με το χρυσό, καθώς υποστηρίζουν, και δικαίως, ότι ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής, που υπήρξε βουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία, δεν θα έπρεπε να ασχοληθεί με μια επιχείρηση που κερδίζει χρήματα βασιζόμενη στην ανάγκη των άλλων.

Η απάντηση του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή...


" Αποφασίσαμε έπειτα από μια σοβαρή σκέψη ότι, αν θέλουμε να γλιτώσουμε τις συνέπειες των λανθασμένων κινήσεων μας στο παρελθόν, έπρεπε η επόμενη επιχείρηση να έχει απήχηση στον κόσμο γιατί αλλιώς δεν υπήρχε λόγος δημιουργίας. Η απόφαση μας αυτή ήταν κοινή και αν θέλεις να μιλήσω με απόλυτη ειλικρίνεια, δεν έχω να απολογηθώ σε κανένα για το πως θα ταΐσω την οικογένεια μου. Ο καθένας μπορεί να λέει ο,τι θέλει. Προτιμώ να έχω μια επιχείρηση που δεν αρέσει σε πολλούς παρά να κρύβομαι όταν χτυπάει το τηλέφωνο μου γιατί δεν έχω να πληρώσω!"

Τι απαντά στον πόλεμο που έχει ξεσπάσει και τους επικριτές του

" Στην Ελλάδα, αντί να μας φταίνε οι κυβερνήσεις και όλοι αυτοί που έτρωγαν δεκαετίες τώρα με χρυσές μασέλες και έφτασαν τον κοσμάκη στην απόλυτη δυστυχία, φταίει το κατάστημα που σου αγοράζει το χρυσό ως μέταλλο. Αυτός είναι ο εύκολος αποδέκτης όλων των ευθυνών αυτή την εποχή. Όπως επίσης δεν φταίει ποτέ η τράπεζα που σε φλόμωνε με πλαστικό χρήμα και διακοποδάνεια και τώρα, αφού δεν έχεις να ζήσεις, πρέπει να ανέχεσαι και τους εκβιασμούς τους ότι θα σου πάρουν το σπίτι αν δεν τους πληρώσεις. Οι άνθρωποι ξεπουλάνε τους βαφτιστικούς σταυρούς για να πληρώσουν τα χαράτσια. Για αυτό ας μας απαντήσουν επιτέλους ποιος φταίει! Πληρώνανε οι άνθρωποι τον χρυσό ως κόσμημα και τώρα τον πουλάνε ως μέταλλο, είναι φυσικό να υπάρχουν αντιδράσεις, αλλά ας μας πουν ακόμα ποιος φταίει για αυτό"

** Golden boy εγώ θα συμφωνήσω με την άποψη του Μητρόπουλου είπε κανείς ότι σε μια ελεύθερη οικονομία θα πρέπει να μην ασχοληθεί με όποιο επάγγελμα αυτός επιλέξει για να βγάζει χρήματα ;; δεν κατάλαβα...

2 σχόλια:

Νίκος είπε...

για λύπηση είναι ο άνθρωπος

Νίκος είπε...

για λύπηση είναι ο άνθρωπος