Τρίτη 22 Ιουλίου 2008

Μαζί με τα ξερά δεν πρέπει να καούν και τα χλωρά.

ΚΥΡΙΕ ΥΠΟΥΡΓΕ.
Μην τσιμπάτε σε όλα αύτα που άκουτε γιά την ΤΡΑΙΝΟΣΕ ένα μικρό κομμάτι εργαζόμενων και συγκεκριμένα οι πρώην εργαζόμενοι του Προαστιακού που έχουν ενταχθεί στην ΤΡΑΙΝΟΣΕ των Σεμπτέμβριο του 2007 ο βασίκος τους μισθός είναι όσο ενός εργαζομένου σε μία ίδιωτικη επιχειρήση όσο για την ασφαλισή τους είναι ΙΚΑ.
Το ότι υπάρχουν κάποιοι οι οποιοι παίρνουν τα ποσά που ακούμε ναι υπάρχουν.
Συμφωνώ με των κύριο Χατζηδάκη και είναι τιμή του να λέει οτι αυτοι που έκαναν οτι έκαναν εδώ και χρόνια οτι θα φύγουν απο το παράθυρο οπου και αν ανήκουν πολιτικά.
Κύριε υπουργέ δεν φταίνε ομως οι 250 άνθρωποι του πρών Προαστιακό που ζούν τις οικογενείες τους με 1000 και 1200 ευρώ.
Το τη γίνονταν στον ΟΣΕ εδώ και τόσα χρόνια το γνώριζαν και οι συνδικαλιστές του ΟΣΕ και ολοι οι Διευθύνων Σύμβουλοι άλλα.

Μαζί με τα ξερά δεν πρέπει να καούν και τα χλωρά.

ΜΕΤΑ ΤΙΜΗΣ Ο ΠΟΙΟ ΦΑΝΑΤΙΚΟΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ ΤΟΥ www.citypress-gr.blogspot.com

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Νοιάστηκε κανένας ...ανοούμενος κονδυλιάκιας για τις επιδεινούμενες ξηρασίες και δεν το μάθαμε; Λαμόγια των αποχαρακτηρισμών και παράσιτοι ...ανοούμενοι μας προγράφουν.
Το πετρέλαιο τελειώνει...
Οι καταστροφικές - για δάση, μονοκαλλιέργειες, επάρκεια νερού - ΞΗΡΑΣΙΕΣ θα συνεχιστούν ΓΙΑ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ... Το πετρέλαιο τελειώνει... Οι βαφτισμένες "εναλλακτικές" πανάκριβες πηγές ενέργειας (βι-αι-οκαύσιμα, τοξικά πάνελ, πανάκριβες ανεμογεννήτριες, "ακίνδυνα" ραδιενεργά-αφού μας ενοχοποιούν δόλια οι ψευτοικολόγοι για τις φυσικές κλιματικές αλλαγές για να μαζεύουν παρασιτικά συνδρομές), με τις οποίες κερδοσκοπούν και μας αποπροσανατολίζουν, γίνονται όλο πιο ακριβές, αφού κι αυτές στηρίζονται στο πετρέλαιο...
Κατάρρευση όπως οι μοιρολάτρες Πομπηιανοί και οι Μάγια
ή Αποκέντρωση-Αναδασώσεις-Αυτάρκεια επειγόντως;

http://www.youtube.com/v/dXSHtsOztRk
http://aftarkia.wordpress.com
http://www.youtube.com/watch?v=RQX9WgL7jQc

Ανώνυμος είπε...

Καλή η δουλειά του Χατζηδάκη επιτέλους ένας σωστός υπουργός αλλά θερμή παράκληση.
Κρατήστε σιγή ιχθύος μήν τον υμνείται πολύ γιατί άν φτάσει στα αυτιά του Καραμανλή οτι υπάρχει πετυχημένος υπουργός στην κυβέρνηση του θα τον στείλει απο την πίσω πόρτα όπως έστειλε τον Ζορμπά πρίν αποφασίσει άν θα κάνει τον ανασχηματισμό.