Δευτέρα 4 Αυγούστου 2008

Μακελειό στη Σαντορίνη

cory paste άπο.
http://www.zougla.gr/news.php?id=5875

Σκηνές τρόμου, φρίκης και αίματος εκτυλίχθηκαν στη Σαντορίνη με πρωταγωνιστή έναν 31χρονο ο οποίος αφού αποκεφάλισε και πέταξε στον δρόμο τον σκύλο του, αποκεφάλισε την 25χρονη σύζυγο του.


Ο αποκεφαλισμένος σκύλος πεταμένος στο δρόμο.


Το σπίτι του ζευγαριού στη Σαντορίνη.

Ήταν λίγο μετά τις 7 απόγευμα, όταν ο δράστης Αθανάσιος Αρβανίτης από την Αλεξανδρούπολη, αποκεφάλισε τον σκύλο τους και πέταξε το άψυχο ζώο έξω. Στη συνέχεια μπήκε πάλι στο σπίτι, αποκεφάλισε την σύντροφο του Αδαμαντία Κάρκαλη από τη Θεσσαλονίκη, πήρε το κεφάλι, βγήκε έξω από το σπίτι και το περιέφερε στους δρόμους. Έντρομος ο κόσμος που έβλεπε τη φρικιαστική σκηνή να εκτυλίσσεται μπροστά στα μάτια του, ειδοποίησε την αστυνομία η οποία ξεκίνησε καταδίωξη.

Οι αστυνομικοί έφτασαν με δύο περιπολικά. Ο δράστης προσποιούμενος τον νεκρό έμεινε ακίνητος στο έδαφος μέχρι τη στιγμή που τον πλησίασε ένας απο τους αστυνομικούς. Τότε κατάφερε να τραυματίσει με το μαχαίρι στο πρόσωπο τον αστυνομικό.

Στη συνέχεια οι αστυνομικοί τον πυροβόλησαν στα πόδια αλλά παρόλα αυτά, ο δράστης πήρε το περιπολικό και στην τρελή πορεία του, για να ξεφύγει από τους αστυνομικούς, παρέσυρε ένα μηχανάκι στο οποίο επέβαιναν δύο γυναίκες γιατροί. Οι αστυνομικοί κατάφεραν τελικά να ακινητοποιήσουν τον 31χρονο. Από εξοστρακισμό σφαίρας τραυματίστηκε ευτυχώς ελαφρά στο πόδι μία ακόμη κοπέλα.

Δύο αυτόπτες μάρτυρες, ο Διονύσιος Φαφατάς και ο Γιάννης Σορώτος, περιγράφουν στην Άρτεμη Σκορδίλη το εφιαλτικό σκηνικό.

Γείτονας του ζευγαριού περιγράφει στην Άρτεμη Σκορδίλη όσα διαδραματίστηκαν.

Στη zougla.gr μίλησε και ο δήμαρχος Σαντορίνης, Άγγελος Ρούσσος.

Οι δύο 26χρονες γιατροί που τραυματίστηκαν, φέρουν κατάγματα η μία στο χέρι και το πόδι και η δεύτερη στο πόδι. Ο 31χρονος δράστης, αλλά και οι υπόλοιποι τραυματίες διακομίστηκαν με C-130 στο Γενικό Κρατικό, όπου και νοσηλεύονται. Σύμφωνα με τους γιατρούς η κατάσταση της υγείας του δράστη είναι πολύ κρίσιμη, ενώ έως αυτή την ώρα υποβάλλεται σε ιδιαιτέρως δύσκολη χειρουργική επέμβαση. Σε πολύωρες επεμβάσεις υποβλήθηκαν και οι δύο γιατροί, οι οποίες όμως σύμφωνα με πληροφορίες δεν διατρέχουν κίνδυνο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: