Κυριακή 3 Αυγούστου 2008

Αμαρτιαι Θειων Παιδευουσι Ανηψιους.


Aπο την πένα του Ιάσων

Στις 15 Μαιου 1985 ο Δικαστικος επιμελητης Α.Πανουτσακοπουλος παραγγελια του συγγραφεως Εμ.Ηρ. Χαριτακη ( Μανου Χαρη) επεδωσε στον Κωνσταντινο Γ. Καραμανλη ( τον Θειον του σημερινου Πρωθυπουργου και αρχηγου της δυναστειας των «ιπποτων» Καραμανλη) δικογραφον το οποιον τελικως εθυροκολληθη στην οικια του ,επ της οδου, Μεγαλου Αλεξανδρου 14, Νεας Πολιτειας ( Κοκκιναρας) Αττικης., παρουσια μαρτυρος της δικαστικης επιμελητριας του Πρωτδικειου Αθηνων, κας Σοφιας Μαρκιδου.

Στο ανωτερω δικογραφο μεταξυ πολλων αλλων σημαντικων κατηγοριων που αποδιδοντο στον «θναρχη», ετιθετο και η ερωτησις προς τον τοτε ιδιοτευοντα ( πρωην Πρωθυουργο και Προεδρον Δημοκρατιας) την οποια ποτε βεβαιως δεν απηντησε , την εξης:

«Υπαρχουν βαρυτατες κατηγοριες για τον προσωπικα σας πλουτισμουν και κυριως των αδελφων σας και συνεργατων σας.Εχετε αντιρρησιν να εφαρμοστη το ποθεν εσχες και διατι τοσα χρονια που εισασθε στην εξουσια δεν το εφαρμοσατε? »

Ενω στην παραγραφο 16 του ιδιου δικογραφου, ο «Εθναρχης»ηρωτατο πλην ομως ματαιως.

«Ειναι αληθεια ή οχι οτι ο προσωπικος σας φιλος , εκδοτης της ''Βραδυνης'' Τζωρτζης Αθανασιαδης , που του ειχατε εμπιστευθει το ταμειο της ΕΡΕ, .. γνωριζε το σεναριο της διχοτομησεως Κυπρου, διαφωνισε μαζι σας αργοτερα στο θεμα της '' αναγνωρισεως'' του ΚΚΕ και μετα την ανοδο του ΠΑΣΟΚ στην εξουσια και τας καλας σας σχεσεις με τον Παπανδρεου , σας απειλησε με αποκαλυψεις γαι τον ''Φακελλο Κυπρου'' που ητο γνωστης και μηπως γι αυτο δολοφονηθηκε?»

Ομως αυτα τα γεγονοτα κι αν δεν εχουν ομολογηθη απο τους καταγγελθεντας, αν δεν εχουν εχουν δημοσιευθει απο τα μεσα Αποβλακωσεως εχουν ομως πολλες φορες καταγγελθει απο ελευθερους ανθρωπους προκειμενου οι συμπολιτες μας να ενημερωθουν και να προβληματισθουν και να ομονοησουν.Να επιλεξουν σωστα .

Βεβαια η επικυριαρχια μετα την μεταπολιτευσι των ιδιων δυναστειων που ουτε το στρατιωτικο καθεστως δεν μπορεσε να κρημνιση. Η προδοτικη αναγνωρισι του αιμοστεγους σταλινικου αμετανοητου ΚΚΕ. Η θησαυρισις του ΚΚΕ απο τα εκατομμυρια δολλαριων μεσω της Σοβιετικης Πρεσβειας, η προστασια που του παρειχε η ΝΔ απο Θειον ( το θειον αναφερεται μονο στη συγγενεια ) εως τον Ανηψιον.Η προδοτικη εγκαταλειψι της νεολαιας απο τον Καραμανλισμο στα νυχια των επιστημονων του ψευδους της σταλινικης αριστερας.

Εχουν αποδωσει τους σημερινους «καρπους»

Μια ΒΑΛΑΚΝΟΤΑΛΙΜΠΑΝΙΑΣ που πληγωνει τη Ελλαδα καθε μερα και καταστρεφει ακομη και τα ερειπια.

Ομως αυτη η καταντια μονο με την προσβασι στη Γνωσι , την Παιδεια και την Ελευθερια θα μπορεση να ανατραπη.Εκει ειναι ολο το μυστικο.

Και σ'αυτο, η απελευθερωσι της Εκπαιδευσεως στη χωρα μας απο τον καταστροφικο εναγκαλισμο της με τον Κρατισμο και την σταλινικη τρομοκρατια στα Πανεπιστημια και στο Σταλινγκραντ –πολυτεχνειο, μονο ωθησι και λυσι θα δωση.

Ακομη και η Αλεκα Το καταλαβε και εγραψε την κορη της στο DEERE.

Ειθε να το καταλαβουμε κι εμεις.....

IΑΣΩΝ

Υ.Γ Επιτρεψετε μου παρακαλω να σας μεταφερω την αποψι του Θ. Παπακωνσταντινου, διανοουμενου , κοινωνιολογου και δημοσιογραφου τροτσικιστης στα νειατα του , στο βιβλιο του «Ἑθνικη Περιπετεια» αναφερομενος στο βιο και πολιτεια του Θειου Καραμανλη.

«...Σταμάτησε εγκληματικώς κάθε ιδεολογικό αγώνα εναντίον της άκρας αριστεράς. Η χώρα μας είναι η μόνη χώρα της Ευρώπης, που έχει αφοπλισθή ιδεολογικώς γιατί μόνο εδώ το παράλυτο κράτος παρέδωσε το λαό και ειδικώτερα την νεολαία στην παραπλανητική κομμουνιστική προπαγάνδα. Ο 'αντικομμουνισμός' στην Ελλάδα θεωρείται έγκλημα, ενώ ο κομμουνισμός έχει εξασφαλίσει ασύδοτος όλα τα μέσα διαδόσεως του χάρις στο Καραμανλή... Ετσι εγκαταλειφθηκε απροστατευτος ο ιδεολογικος τομευς για να μην ενοχλειται ο κομμουνισμος ο οποιος ομως επιδοθηκε σε λυσσωδη προπαγανδα της δικης του ''ιδεολογιας''.... Στρατολογηθησαν ως συμμαχοι καθε ειδους κομμουνισται με τη ετικεττα του ''προοδευτικου'' εισεδυσαν ως αφεντικα στον κρατικο μηχανισμο γενικως και ιδιαιτερως στην εκπαιδευσι και τα μεσα ενημερωσεως και επεδωθησαν ανενοχλητοι σε εξοργιστικας παραχαραξεις ολοκληρου της ελληνικης ιστοριας.Επαναπατρισθησαν χιλιαδες κομμουνιστικα στελεχη , εκπαιδευμενα για ολας τας μορφας ανατρεπτικου αγωνος , με εξειδικευμενας ικανοτητας, που υπερβαινουν στον καθενα τας ικανοτητας 1000 στελεχων του αστικου κομματος...»

ΙΑΣΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια: