Δευτέρα 4 Αυγούστου 2008

Για άλλη μία φορά θανατηφόρο τροχαίο στην Πατρών- Αθηνών


Μία νεκρή και πέντε σοβαρά τραυματίες είναι ο τραγικός απολογισμός τροχαίου που σημειώθηκε το απόγευμα στην εθνική οδό Πατρών- Αθηνών, στο ύψος του Ζευγολατιού.

Στο 94χλμ της εθνικής οδού, λίγα μόλις μέτρα από τα διόδια του Ζευγολατιού, οδηγός ΙΧ αυτοκινήτου έχασε τον έλεγχο του οχήματος με αποτέλεσμα να συγκρουστεί μετωπικά με νταλίκα που κινούνταν στο αντίθετο ρεύμα και να ανατραπεί. Ο οδηγός του αυτοκίνητου που ακολουθούσε την νταλίκα δεν πρόλαβε να αντιδράσει και καρφώθηκε στο πίσω μέρος του φορτηγού.

Από τα συντρίμμια των τριών αυτοκινήτων ανασύρθηκε νεκρή μία γυναίκα, ενώ σοβαρά τραυματισμένοι μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο άλλοι πέντε.

Λόγω του τροχαίου έκλεισε η εθνική οδός για αρκετή ώρα και για τη διευκόλυνση των οχημάτων έγιναν εκτροπές στην παλαιά εθνική οδό, στο Κιάτο για Αθήνα και στην Αρχαία Κόρινθο για Πάτρα.

Επιτέλους κε Σουφλία πάρτε μετρά γία των δρόμο νεκροταφείο.Έτυχε προσωπικά να περάσω την ώρα που μαζεύανε τά αυτοκίνητα και μετά απο λίγο να ανεβαίνω Αθήνα δεν ύπαρχε περιπολικο ουτε για δειγμα να ελενγχει αυτο το νεκροταφειο δρομο κ.διοικητα της τροχαιας Κορινθου δυο περιπολικα πανω κατω καθημερινα επιτελους ποσες φορες θα ματωσει αυτος ο καταραμενος δρομος ελεος πια.

Δεν υπάρχουν σχόλια: