Παρασκευή 12 Σεπτεμβρίου 2008

Θα συνεχίσουν να πετούν τα Σινούκ δολοφόνοι;

Κατατέθηκε σήμερα Μηνυτήρια αναφορά στον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, από τον Στέλιο Γρηγορίου, δικηγόρο της οικογένειας του πατριάρχη Πέτρου.
Η μηνυτήρια αναφορά στρέφεται ΚΑΤΑ Παντός υπευθύνου και ενεχομένου πολιτικού, στρατιωτικού, ή μη στρατιωτικού προσώπου, διερεύνηση αδικημάτων από την παραλαβή των Σινούκ (21/12/2001), μέχρι την πτώση (11/09/2004).
Με βάση ΝΕΑ αποκαλυπτικά έγγραφα-ντοκουμέντα!
Τι ζητείται στη Μηνυτήρια αναφορά στον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου:
Δικαστική διερεύνησις των καταγγελομένων εις την παρούσα Μηνυτήρια Αναφορά εγκλημάτων αποτελεί αδήριτη αναγκαιότητα, όχι μόνον διά την αποκατάστασιν του δικαίου και της ηθικής τάξεως, τα οποία διεσαλεύθησαν κατά την επέλευσιν του τραγικού συμβάντος της 11.9.2004, αλλά και προ πάντων διότι το Εθνος οφείλει να γνωρίζει την αλήθεια, ώστε να θωρακίζεται και να μην επιτραπεί η επανάληψις παρομοίων συμβάντων είτε εκ δόλου είτε εξ αβελτηρίας, τα οποία δεν προσήκουν εις πολιτικούς και στρατιωτικούς ορκισμένους εις την Υπηρεσία της Πατρίδος και της Δημοκρατίας.
- Να διαβιβασθεί αμελλητί η σχηματισθησομένη ποινική δικογραφία εις την Βουλή των Ελλήνων προς εξέτασιν των τυχόν διαπραχθέντων αδικημάτων εκ μέρους πολιτικών προσώπων κατά τον Ν 3126/2003.

- Να διορισθεί Εφέτης Ανακριτής και αναλογικώς Αναθεωρητής Ανακριτής ως προς τα στρατιωτικά πρόσωπα διά την διερεύνησιν των αδικημάτων, τα οποία περιγράφονται εις την παρούσα Μηνυτήρια Αναφορά.
Ποιοί έχουν χάσει τον ύπνο τους;
Γιατί πετούν ακόμη τα ελικόπτερα φέρετρα της Μπόινγκ;
Ποιοι καλύπτουν τους έμπορους όπλων και τις βιομηχανίες;
Πίσω έχει η αχλάδα την ουρά...

Όσοι ενδιαφέρονται για τα ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ και την Μηνυτήρια αναφορά, μπορούν ν' απευθυνθούν στο δικηγόρο Στέλιο Γρηγορίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: