Πέμπτη 16 Οκτωβρίου 2008

Δεν είναι η ώρα να κρυφτούμε πίσω από το δάχτυλο!

Αγαπητή Αλέκα, η ύπαρξη και ανάπτυξη του ΚΚΕ είναι μεγάλης σημασίας για την ορθή εκπροσώπηση της κοινωνίας στο κοινοβούλιο, αλλά και την λειτουργία της ίδιας της Δημοκρατίας.

Στην πορεία όμως των χρόνων της μεταπολίτευσης, το ΚΚΕ έχει κατά καιρούς ψηφίσει κρίσιμα θέματα με απροσδόκητο τρόπο σε σχέση με την καθαρή ιδεολογία και ηθική του.

Αντιλαμβανόμαστε, ότι ανάμεσα στις επιλογές και τις δράσεις κάθε κόμματος πρέπει να υπάρχουν και ορισμένες που αποτρέπουν τις διαρροές, ή και προσθέτουν ψήφους στο κόμμα.

Αυτή όμως η περίσταση δεν προσφέρεται για τίποτα από όλα αυτά, γιατί το διακύβευμα είναι μεγάλο. Κρίνεται το αν θα τιμωρηθούν ουσιαστικά και για πρώτη φορά στα τελευταία 35 χρόνια, επίορκοι πολιτικοί.

Σωστά τα επιχειρήματα σας για τα “κόλπα” των δυο μεγάλων κομμάτων, αλλά εκτός από τα δυο κόμματα, έχετε απέναντι σας και το συλλογικό καλό. Αυτό πρέπει να μπει πάνω από το κομματικό και ο λαός που τόσο έχει υποφέρει το αντιλαμβάνεται πλήρως.

Η ευθύνη σας λοιπόν είναι μεγάλη και η πλειοψηφία των Ελλήνων βουλευτών - όχι μόνο της αντιπολίτευσης - οφείλει να επιβάλει την διάλυση ενός τεράστιου μηχανισμού διαφθοράς. Οποιαδήποτε άλλη επιλογή δίνει χείρα βοηθείας στους κλέφτες, θα εκθέσει ανεπανόρθωτα βουλευτές και κόμμα και θα ζημιώσει το σύνολο της κοινωνίας.

Η μοναδική ψήφος λοιπόν είναι: Προανακριτική Επιτροπή!

http://fotisbobolas.wordpress.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: