Κυριακή 26 Οκτωβρίου 2008

Κύριε Αλογοσκούφη, πάρε πίσω το “σχέδιο” όσο είναι καιρός…

Σκίτσο @ Βηματοδότης (Το Βήμα)

Σημαντικό μήνυμα με προεκτάσεις, στο τέλος του άρθρου.

Σε συνέχεια των δυο προηγούμενων άρθρων μου (εδώ και εδώ) για το “σχέδιο σωτηρίας” του υπουργού Εθν. Οικονομίας, επανέρχομαι με το τρίτο και τελευταίο.

Αγαπητέ υπουργέ υποτιμάς με την μέγιστη αλαζονεία, όπως άλλωστε και ο πρωθυπουργός σου, την νοημοσύνη των Ελλήνων.

Όλοι “γνωρίζουν” την φύση των “σχεδίων σωτηρίας” των οικονομιών, τα οποία επιβάλλονται αυτό το διάστημα από τις κατά τόπους κυβερνήσεις με σκοτεινές μεθοθεύσεις. Με εξαίρεση το σχέδιο των ΗΠΑ, το οποίο με αποφασιστικό διακομματικό αγώνα όλων των γερουσιαστών της Βουλής, εξανάγκασε τον ομόλογο σου υπουργό οικονομικών να ενσωματώσει πρόνοιες και ασφαλιστικές δικλείδες ωφελειών για το κοινωνικό σύνολο, όλα τα άλλα “σχέδια” που έχουμε ακούσει με αποκορύφωμα το δικό σου, αποτελούν εισιτήρια καταστροφής της οικονομίας των πολλών για την σωτηρία των κεκτημένων των λίγων (φίλων σου πάντα…)

Το σχέδιο που μας σερβίρεις είναι απολύτως σκοτεινό και αδιευκρίνιστο ως προς τους τρόπους που θα ωφελήσει το κοινωνικό σύνολο (προφανώς θα το κάνει ρηχά και αποσπασματικά και κατά βάση ως παρενέργεια…). Το σχέδιο σου όμως είναι απόλυτα διαφανές ως προς τις προθέσεις του και ως προς το ποιους θα ωφελήσει.

ΟΛΟ ΤΟ ΠΟΣΤ ΕΔΩ...

http://fotisbobolas.wordpress.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: