Δευτέρα 6 Οκτωβρίου 2008

Απεργιακός πυρετός


Ακινητοποιούνται όλο το 24ωρο την Τετάρτη οι συρμοί του Μετρό, του ΟΣΕ και του προαστιακού καθώς οι εργαζόμενοι θα συμμετάσχουν στις κινητοποιήσεις που έχει εξαγγείλει η ΓΣΕΕ σε ΔΕΚΟ και Συγκοινωνίες.

Με στάσεις εργασίας από την έναρξη της βάρδιας έως τις 8 το πρωί και από τις 10 το βράδυ έως τη λήξη της βάρδιας συμμετέχουν οι εργαζόμενοι σε ηλεκτρικό, Τρόλεϊ, Τραμ και στα λεωφορεία της ΕΘΕΛ.

Πενήντα πτήσεις εσωτερικού και εξωτερικού από Αθήνα μετ' επιστροφής των Ολυμπιακών Αερογραμμών θα ακυρωθούν λόγω της συμμετοχής της ΟΣΠΑ στις κινητοποιήσεις.

Για το λόγο αυτό οι επιβάτες που έχουν κλείσει εισιτήριο για την Τετάρτη, καλό θα είναι να επικοινωνήσουν με τα κατά τόπους γραφεία της εταιρίας, η να απευθύνονται στα τηλέφωνα 210 9666666 και 801 11 44444.

Η Διοίκηση των Ολυμπιακών Αερογραμμών εκφράζει τη λύπη της για την ταλαιπωρία του επιβατικού της κοινού για την οποία όμως δεν ευθύνεται η Εταιρεία.

Στην 24ωρη απεργία συμμετέχουν οι εργαζόμενοι της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας και οι εργαζόμενοι στα ΕΛΤΑ.

Τρίωρη στάση εργασίας 10 το πρωί με 1 το μεσημέρι αποφάσισε η ΟΜΕ-ΟΤΕ.

Με τις κινητοποιήσεις αυτές τα συνδικάτα αντιδρούν στις ιδιωτικοποιήσεις των ΔΕΚΟ, αλλά και των συλλογικών συμβάσεων εργασίας και του Οργανισμού Μεσολάβησης και Διαιτησίας, όπως επίσης και την τροπολογία για την κατάργηση της αποζημίωσης σε όσους εργαζομένους στις ΔΕΚΟ απολυθούν.



City 99,5, ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια: