Τετάρτη 8 Οκτωβρίου 2008

ΜΜΕ: Τα «τάγματα εφόδου» του παρακράτους



Τα ΜΜΕ, από τη φύση τους και τη λειτουργία τους είναι υποταγμένα πλήρως στους ισχυρούς του χρήματος. Αποτελούν τα μεγάλα λαρύγγια του διεθνούς κεφαλαίου.
Τα ελληνικά ΜΜΕ, λόγω της μεταπρατικής φύσης των ελληνικού κεφαλαίου αποτυπώνουν και όλη την αθλιότητα και τον κυνισμό της λαιμαργίας και επιθετικότητας του μεταπρατισμού. Είναι οικονομικές και πολιτικές επιχειρήσεις πλήρως υποταγμένες στο διεθνές κεφάλαιο και στους ποικίλους μηχανισμούς του. Τα συμφέροντα κάθε τυχοδιώκτη μεταπράτη είναι άμεσα υποταγμένα στους διεθνείς πολυεθνικούς μηχανισμούς και τις υπηρεσίες του. Οι μεταπράτες αποτελούν τους γενίτσαρους των μεγάλων υπερεθνικών αφεντικών.
Έτσι το καθεστώς αυτό των ελληνικών ΜΜΕ, από την ίδια την οικονομική θέση, φύση και λειτουργία του, έχει
ΑΛΩΘΕΙ ολοκληρωτικά από τους διεθνείς μηχανισμούς του κεφαλαίου και ιδιαίτερα από τις μυστικές υπηρεσίες των ΗΠΑ.
Τα ελληνικά ΜΜΕ αποτελούν τα νέα φασιστικά «τάγματα εφόδου» των παρακρατικών μηχανισμών του κεφαλαίου και των μυστικών υπηρεσιών των ΗΠΑ.
Από αυτή την άποψη αποτελούν ένα κριτήριο αλάθευτο σχετικά με το τι πολιτικά επιδιώκεται στη χώρα μας. Το ποιοι μπαίνουν στο στόχαστρο των ΜΜΕ ή στο ποιοι προβάλλονται σκανδαλωδώς, αυτό είναι επιλογή και «εντολή» των δικτατόρων μας: Των ΗΠΑ

Ζούμε σε καθεστώς κατοχής

Όσοι δεν χρυσώνουν τις αλυσίδες τους διακρίνουν καθαρά ότι ζούμε σε ένα καθεστώς κατοχής:
ιδεολογικής, πολιτικής παρακρατικής. Το κράτος και οι θεσμοί δεν είναι απλώς όργανα του κεφαλαίου, αλλά έχουν αλωθεί κυριολεκτικά από τους παρακρατικούς μηχανισμούς και τις διεθνείς μυστικές υπηρεσίες.
Οι σπόνσορες των διεθνών οικονομικών μηχανισμών (τύπου Σόρος) και οι μυστικές υπηρεσίες των ΗΠΑ έχουν παντού οργανωμένους θύλακες:
α) Κράτος και τις υπηρεσίες του
β). Κόμματα, συνδικάτα και ποικιλόχρωμες οργανώσεις.
γ). πλήθος Μ.Κ.Ο και Ιδρυμάτων.
δ). Ποικίλα δίκτυα…
Τα ΜΜΕ έχουν ΑΛΩΘΕΙ ολοκληρωτικά, ακριβώς γιατί αποτελούν την κεντρική εστία της σύγχρονης προπαγάνδας και χειραγώγησης.
Σήμερα οι πάντες γνωρίζουν ότι οι αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες, καθώς και άλλες
ΑΛΩΝΙΖΟΥΝ στα ΜΜΕ. Επανειλημμένα έχουν δει το φως της δημοσιότητας καταγγελίες και αποκαλύψεις για πολλά βαποράκια των μυστικών υπηρεσιών, για χρηματοδοτήσεις δημοσιογράφων και πολλά άλλα. Όλα πνίγονται…
Δεν είναι λίγοι αυτοί που γνωρίζουν τους κραγμένους πράκτορες που κατέχουν διευθυντικές θέσεις ή πόστα σε κανάλια…
Αλλά δεν χρειάζεται να προσκομίσει κανείς αστυνομικά τεκμήρια για να αποδείξει ότι η δημοσιογραφική αθλιότητα που ζούμε καθημερινά είναι διατεταγμένη και κατευθυνόμενη από τους θύλακες των μυστικών υπηρεσιών. Ούτε χρειάζεται να διαθέτεις συνθετικό πολιτικό μυαλό.
Απλώς να θέλεις να σκέπτεσαι.
Οι «αποκαλύψεις» απίθανων στοιχείων, μυστικών, ακόμα και προσωπικών εγγράφων, οι απόκρυφες «πληροφορίες», τα ντι-βι-ντι και οι μυστικές κάμερες, το «φακέλωμα» και της προσωπικής ζωής, τα τόσα και τόσα που αποκαλύπτονται ξαφνικά, επιλεκτικά και ενορχηστρωμένα, όλα αυτά είναι έργο οργανωμένων επιχειρήσεων και όχι δήθεν δημοσιογραφικής έρευνας. Αυτό το παραμύθι της «δημοσιογραφικής έρευνας» είναι για να ρίχνει στάχτη στα μάτια.
Η ίδια η λογική της «δημοσιογραφικής έρευνας» πατάει στο «χαφιεδισμό της πληροφορίας».
Μέσα από αυτή τη διαδικασία του κυνηγητού της «πληροφορίας» και το δημοσιογραφικό ανταγωνισμό ο δημοσιογράφος πιάνεται στο δόκανο κάθε μυστικής υπηρεσίας, γίνεται το «βαποράκι» της. Σήμερα σε καθεστώς κατοχής των ΜΜΕ από τις μυστικές υπηρεσίες, όλο το πεδίο της δημοσιογραφίας και ιδιαίτερα οι μεγαλοδημοσιογράφοι και η «αλητεία» των νέων αριβιστών που πληθαίνει καθημερινά, αποτελούν όργανα των μυστικών υπηρεσιών και των «πληροφοριών» τους, χ
αλκευμένων οι περισσότερες.

Η τακτική της διοχέτευσης


Αν παρατηρήσει κανείς τις «τακτικές» διοχέτευσης των «αποκαλύψεων» αντιλαμβάνεται αμέσως τον παρακρατικό σχεδιασμό.
Ανάλογα με το ποιόν της «αποκάλυψης» επιλέγεται και η εφημερίδα ή το κανάλι. Μετά την πρώτη «εμφάνιση» της «αποκάλυψης» αρχίζει ο ολομέτωπος βομβαρδισμός από όλους.
Μια ξαφνική νεροποντή με πλήθος «στοιχείων», λες και όλοι ήταν με το όπλο παρά πόδας και είχαν συλλέξει αυτόματα όλα τα νέα στοιχεία. Και βγαίνουν απίθανες νέες «πληροφορίες» και τυφώνας φημών και δήθεν στοιχείων. Και φυσικά ένα σκηνικό που παρελαύνουν πάντα οι γνωστοί «μαϊντανοί» διατεταγμένα: Τα «βαποράκια» των υπονόμων…
Οι καραμπινάτες πρακτορικές πληροφορίες και προβοκάτσιες βγαίνουν από τα μικροκάναλα ή από κάποιους ιστότοπους (τώρα έχουμε και το «όπλο» του ιντερνετ):
Χώροι της δημοσιογραφικής, αριβιστικής λέπρας, των «δοκιμών» και της «πρόβας» της «είδησης» και κάθε προβοκάτσιας των μυστικών υπηρεσιών. Μετά πάλι η «αποκάλυψη» ή η προβοκάτσια ξαπλώνεται σαν επιδημία παντού, εκτός και αν γελοιοποιηθεί από την αρχή…
Τις σοβαρές πολιτικές «δουλειές» και τις στρατηγικές προβοκάτσιες των Αμερικανών δικτατόρων τις αναλαμβάνουν και τα «σοβαρά» έντυπα ή μεγαλοδημιογράφοι με «κύρος». Τη βρώμικη λάντζα οι λαντζέρηδες αριβίστες στα μικροκάναλα που μοχθούν να γίνουν και αυτοί «μεγάλοι».
Δυστυχώς γι’ αυτούς είναι τόσο βρώμικοι που δεν θα τους εμπιστευτούν σοβαρότερα έργα οι «νταβατζήδες» τους…
Εξάλλου, ο ελληνικός λαός δεν είναι τόσο βλάκας, όπως νομίζουν. Το τι ρόλο παίζουν σήμερα τα ΜΜΕ και τα «εγκάθετα» όργανά τους γίνεται αντιληπτό και δια γυμνού οφθαλμού. Και οι ηρωϊκοί λεονταρισμοί των βρώμικων δεν πείθουν κανέναν. Οι μεγαλύτεροι απατεώνες πάντα είναι αυτοί που φωνάζουν πιο δυνατά για ήθος, ηθική και εντιμότητα. Αλλά πάντα είναι και αυτοί που ο κόσμος τους αηδιάζει περισσότερο…

_________________
Θέλησαν να μας εξοντώσουν,
αλλά δεν τα κατάφεραν.
Εμαστε ακόμα ζωντανοί κι αυτό
είναι το κυριότερο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: