Κυριακή 19 Οκτωβρίου 2008

Νέα επιστολή


Νέα επιστολή προς τον πρωθυπουργό ετοιμάζεται να στείλει αύριο ο ηγούμενος της μονής Βατοπεδίου, Ευφραίμ, σύμφωνα με πληροφορίες του City 99,5, με την οποία θα γνωστοποιεί ότι η μονή είναι διατεθειμένη να συντελέσει στην αναστροφή όλων των επίμαχων πωλήσεων, υπό τον όρο όμως, ότι το δημόσιο θα αναγνωρίσει στη μονή την κυριότητα της λίμνης Βιστωνίδας.

Πρόκειται για τη δεύτερη επιστολή του ηγούμενου μέσα σε λίγες ημέρες, μετά την προηγούμενη προς τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, τον πρωθυπουργό και τον πρόεδρο του Αρείου Πάγου, με την οποία έσπευσε να δηλώσει ότι όλες οι αποφάσεις ήταν νόμιμες και ότι θα διεκδικήσει ό, τι του ανήκει με το απλό αιτιολογικό ότι «δεν έχει δικαίωμα να απεμπολήσει τα δικαιώματα της μονής». Όμως ως κίνηση καλής θέλησης έχει προτείνει την επάνοδο στο προηγούμενο καθεστώς. «Να γίνει αντιστροφή των πράξεων ανταλλαγής».

Ανεξάρτητα από τη δικαστική εξέλιξη της υπόθεσης, ο ηγούμενος της Μονής Βατοπαιδίου έχει ήδη αρχίσει με έμμεσες ή άμεσες επαφές την προσπάθεια ενημέρωσης των φίλων του-υποστηρικτών και κυρίως εκείνων που στήριξαν προσωπικά τις πρωτοβουλίες του. Διαβάστε περισσότερα



e-tipos.com, City 99,5

Δεν υπάρχουν σχόλια: