Πέμπτη 30 Οκτωβρίου 2008

Φτάνει πια θα μείνουμε αμέτοχοι, βουβοί , μοιραίοι και άβουλοι αντάμα προσμένοντας ίσως κάποιο θάμα ????

υπογράφουμε στο http://www.gopetition.com/online/22587.html

Εάν σε αγγίζει ,τίμησέ το με την υπογραφή σου


Τα παιδιά θέλουν αγάπη
όχι απομόνωση

Δώστε τους την αγάπη σας με απλοχεριά.

>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

Ενάντια στην εικονική πραγματικότητα, που το Υπουργείο Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης επιχειρεί να δημιουργήσει για το χώρο της Υγείας, η Επιτροπή Αγώνα του Προγράμματος Προαγωγής Αυτοβοήθειας, πραγματοποίησε εκδήλωση διαμαρτυρίας την 8/9/2008. Η εκδήλωσε έλαβε χώρα στο πολυτελέστατο περίπτερο του Υπουργείου Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης στο χώρο της Διεθνούς Εκθέσεως Θεσσαλονίκης.

Η εικόνα που επιχειρεί να δημιουργήσει το υπουργείο για την κατάσταση στο χώρο της Υγείας απέχει έτη φωτός από την πραγματικότητα. Αντί των εξαγγελιών και των διαβεβαιώσεων μέσω πανάκριβων επικοινωνιακών εκστρατειών, στην πράξη αναδεικνύεται το αδιέξοδο των πολιτικών του Υπουργείου.
Το αδιέξοδο αυτών των πολιτικών βιώνουμε με επώδυνο τρόπο, τον τελευταίο χρόνο στο Πρόγραμμα Προαγωγής Αυτοβοήθειας. Έπειτα από επτά χρόνια συνεπούς και συστηματικής προσπάθειας, που αφορά τόσο στην υποστήριξη εκατοντάδων ανθρώπων με προβλήματα εξάρτησης και μελών των οικογενειών τους, όσο στην εκπαίδευση δεκάδων λειτουργών υγείας, το Υπουργείο χωρίς καμία τεκμηρίωση έχει διακόψει τη χρηματοδότηση του προγράμματος και αδιαφορεί για τη συνέχιση του.
Ενάντια σε αυτή την αδιάφορη - στα όρια του κυνισμού - στάση για το δικαίωμα μας σε μια αξιοπρεπή και ελεύθερη από οποιαδήποτε εξάρτηση ζωή δηλώνουμε ότι δεν θα σταματήσουμε τον αγώνα μέχρι να δοθεί λύση στο πρόβλημα μας. Καθώς η συνέχιση του προγράμματος δεν αποτελεί για μας πολυτέλεια, αλλά βασική προτεραιότητα για τη ζωή μας καλούμε όλους τους υγιώς σκεπτόμενους πολίτες και πολιτικούς, τους γονείς, την ελληνική κοινωνία να συμμετέχουν σε αυτόν τον αγώνα.

Η Επιτροπή Αγώνα του Προγράμματος Προαγωγής Αυτοβοήθειας 9-9-2008

Πρόσωπα Επικοινωνίας: Λαϊνάς Σωτήρης (τηλέφωνο:2310 500477, 6944317524), Γεωργίου Αλέξανδρος (τηλέφωνο:2310 500477, 6974360984), στελέχη του προγράμματος

Το Πρόγραμμα Προαγωγής Αυτοβοήθειας, του τμήματος Ψυχολογίας του Α.Π.Θ. αποτελεί το μοναδικό πανεπιστημιακό θεραπευτικό πρόγραμμα στην Βόρεια Ελλάδα. Αποτελεί ταυτόχρονα τη μοναδική κρατική πρόταση στην Ελλάδα που στηρίζει την ιδέα και τις πρακτικές της αυτοβοήθειας στην απεξάρτηση χρηστών ψυχοτρόπων ουσιών. Η Επιτροπή Αγώνα του Προγράμματος Προαγωγής Αυτοβοήθειας, η οποία αποτελείται από μέλη του προγράμματος, συγγενείς χρηστών που προσέρχονται στο πρόγραμμα, εκπαιδευόμενους και εργαζόμενους σε αυτό.

Πηγή:www.disebled.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: