Παρασκευή 17 Οκτωβρίου 2008

Ο κώλος του καθενός είναι δικός του και μπορεί να χρησιμοποιεί όπως θέλει και βάζει μέσα ότι θέλει...

κ. Παπανδρέου να χαίρεσαι τον σύμβουλο σου-Διάβασε να δεις τι είπε!

Είναι ένας από τους συμβούλους του Γιώργου Παπανδρέου και είναι γνωστό. Ο Γρηγόρης Βαλλιανάτος. Πήρε θέση για το θέμα του χειρουργείου με δονητή και καλά έκανε. Ξέρετε τι δήλωσε δημόσια στην τηλεόραση:
"Ο κώλος του καθενός είναι δικός του και μπορεί να χρησιμοποιεί όπως θέλει και βάζει μέσα ότι θέλει. Κώλος του είναι και δεν δίνει λογαριασμό σε κανέναν"!!!
Αυτά τα είπε όχι ένας gay αλλά ένας σύμβουλος ανθρώπου που θέλει να γίνει πρωθυπουργός.
Τόσο ωμά και χυδαία. Ρε Βαλλιανάτε εσύ μπορεί να τα συζητάς αυτά με τις παρέες σου και να φαίνονται φυσιολογικά. Επειδή ξέρεις Ελληνικά, θεωρείς ότι έπρεπε να πεις τέτοια πράγματα; Το στόμα δεν είναι ...κώλος για να βγάζει σκατά (πω, πω κουβέντες που είπαμε σήμερα) Ε,μα πια. Συγνώμη ρε σεις αναγνώστες αλλά μας έχει πρήξει και νομίζει ότι είναι λογικό να μιλάει έτσι στην κάμερα.
πηγή: troktiko
apneagr: Να τους χαίρεσαι κ. Παπανδρέου τέτοιους σύμβουλους και τις ψήφους που προσδοκάς να σου φέρουν!!!
Άσχετο;
Οι επιλογές σεξουαλικών προτιμήσεων του κάθε ανθρώπου είναι σεβαστές.
Όμως…όταν βρίσκεσαι δίπλα σε έναν πολιτικό ηγέτη, τον οποίο εμπιστεύτηκαν και ψήφισαν 2,727,279 πολίτες, οφείλεις να είσαι «προσεκτικός», να σέβεσαι και τις σεξουαλικές προτιμήσεις όλων αυτών και φυσικά να μην επιθυμείς να επιβάλεις τις δικές σου.
Παρότι όλα αυτά αφορούν προσωπικώς και μόνον τον Γιώργο Παπανδρέου -
εκτός αν η επιλογή του έχει γίνει από κάποιο κομματικό συλλογικό όργανο, όποτε η ευθύνη μετατοπίζεται και σ’ αυτό -, εμείς ΣΕΒΟΜΕΝΟΙ τις σεξουαλικές επιλογές του οποιουδήποτε, απλοϊκά θέλουμε να επισημάνουμε:
Ανάμεσα στους 2,727,279 ψηφοφόρους του ΠΑΣΟΚ, υπάρχουν (
δηλαδή ζουν αρκετοί ακόμη) αυτοί που έδωσαν το παρών στην Εθνική Αντίσταση (ΕΑΜ-ΕΛΑΣ), η γενιά του Ανένδοτου και του 114, η γενιά της εξέγερσης του Νοέμβρη, η γενιά της μεταπολίτευσης.
Πρόκειται για γενιές που – ευτυχώς ή δυστυχώς, για να είμαστε αμερόληπτοι -, δεν γαλουχήθηκαν, δεν έβλεπαν στις τηλεοράσεις τα σημερινά πρωϊνάδικα και σήριαλ με κύριους πρωταγωνιστές τους γκέι, αλλά ανησυχούσαν για άλλα…
Και τέλος πάντων, κάποιοι από τους 2,727,279, θα ήθελαν ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και οι στενοί του σύμβουλοι, να προβάλει περισσότερο λύσεις για την ανεργία των νέων, τα μεροκάματα του τρόμου (βλέπε Πέραμα), για τη γενιά που αποκαλείται των 500 και 700 €, για την εξαθλίωση του ΕΣΥ (ιατροφαρμακευτική περίθαλψη), για την Παιδεία (φροντιστήρια, ιδιωτικοποίηση).
Αν σήμερα – και είναι θέμα του ΠΑΣΟΚ και του Γιώργου Παπανδρέου – υπάρχει η εκτίμηση της ανάδειξης της απελευθέρωσης των σεξουαλικών προτιμήσεων, τουλάχιστον ας έχει ισότιμη προβολή με τα καυτά προβλήματα του εξαθλιωμένου, από τη δεξιά, λαού μας.
Γιώργο Παπανδρέου, δεν πρέπει να επιτρέψεις τον ρατσισμό σ’ ένα δημοκρατικό κόμμα και την κοινωνία. Ας μην νιώθουν περιθωριοποιημένοι, υποβαθμισμένοι, «περίεργοι» όσοι δεν επιλέγουν – όπως θα είχαν και έχουν κάθε δικαίωμα – τη σεξουαλική επιλογή της ομοφυλοφιλίας!

Δεν υπάρχουν σχόλια: