Τρίτη 7 Οκτωβρίου 2008

Χωρίς άδεια το χλιδοξενοδοχείο "Σήμαντρον" του Αμβρόσιου που αποκαλύψαμε στο Bollywood -Greece !

Αναρτήθηκε από bollywood-greece στις Δευτέρα, Οκτώβριος 06, 2008
Αποκαλύψεις τώρα στο Χατζηνικολάου για τις μπίζνες του Αμβρόσιου Καλαβρύτων, που έκανε παλιά κελιά των μοναχών σουίτες με Πισίνες ...και έχει γεμίσει το internet με διαφημίσεις για να μαζέψει τουρίστες...Ενώ όταν το έβγαλε το θέμα η Εspresso και ακολουθήσαμε εμείς με δύο ποστ ,έγραφε σε ανακοινώσεις του ότι είναι για εκκλησιαστικά συνέδρια... Σήμερα το βράδυ στην εκπομπή του Χατζηνικολάου αποκάλυψαν ότι το "Σήμαντρον", έτσι λέγετε η ξενοδοχειακή μονάδα , λειτουργεί χωρίς άδεια! Kαι όχι μόνο... Σωρεία άλλων παραβάσεων (φορολογικές κλπ) αποκάλυψε η ίδια εκπομπή , με άξονα τις μπίζνες Αμβρόσιου στην περιοχή και στην εταιρία ΜΕΤΟΧΙ ΑΕ πού έχει την οικονομική διαχείριση... Ιδού τα ποστ και οι αποκαλύψεις μας για τις μπίζνες Αμβρόσιου

Παπαδομπίζνες ...Ν2 ! Το ξενοδοχείο του Αμβρόσιου το διαφημίζουν μοντέλες με μπικίνι !!!

Αναρτήθηκε από bollywood-greece στις Σάββατο, Σεπτέμβριος 20, 2008
Ποιος είπε ότι είναι βαριά η καλογερική... Πρωτοφανή ...διαφήμιση ξενοδοχειακής μονάδας του Αμβρόσιου Καλαβρύτων στο Internet με φόντο την μονή του Μεγάλου Σπηλαίου και από κάτω "λουόμενες" με μπικίνι στις ξαπλώστρες της πισίνας του ξενοδοχείου μοναστήρι ! Και οnline κράτηση δωματίων έχει! Τον ΞΈΣΚΙΣΕ ΤΟΝ ΕΦΡΑΙΜ στο Μάρκετινγκ!
Μετά τον Εφραίμ, ο Αμβρόσιος της Αιγιαλείας ...είναι ο νούμερο 2 "μπίζνεσμαν" επώνυμος δεσπότης που έχει μετατρέψει ένα μετόχι της μητρόπολης του σε Super Paradise χλιδοξενοδοχείο ΜΑΛΙΣΤΑ έχει και εκκλησιαστικό Brand name . Το ονομάζει "Σήμαντρον" Ε κει να δείτε χλιδή ...Παίρνει Μάστερ στο marketing! Ακόμα και τα κελιά των μοναχών που υπήρχαν εκεί τα έχει μετατρέψει σε καμπάνες...για τους ενοίκους της ξενοδοχειακής μονάδας του! ΕΧΕΙ ΑΝΩΝΥΜΗ εταιρία που έχει κατασκευάσει το ξενοδοχείο και τις άλλες εκμεταλλεύσεις με την ονομασία "Μετόχι" ΑΕ . Η παπαδοεταιρία μάλιστα έχει χρηματοδοτηθεί από το κράτος... Συμπεριλαμβάνεται στις επιχειρήσεις του Αγροτουρισμού... Επιπλέον να αναφέρουμε οτι υπήρξαν δυναμικές αντιδράσεις και από κατοίκους της περιοχής και μοναχούς για αυτές τις άγιες μπίζνες που κολάζουν ...όχι μόνο κοινούς θνητούς αλλά και αγίους! Δείτε πως πλασάρουν στο Ιντερνετ την ξενοδοχειακή τους μονάδα!

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

26 Οκτ 2008
Αμβροσίου τεχνάσματα
Επικοινωνιακή αντεπίθεση επιχειρεί τις τελευταίες ημέρες ο Αμβρόσιος μέσω του τοπικού τύπου προκειμένου να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα αλλά και να ρίξει στάχτη στα μάτια όσων πιστών του έχουν απομείνει.
Ύστερα από την την αποκάλυψη σειράς παρανομιών σε πανελλαδικό επίπεδο, αυτό που αποδεικνύεται με σιγουριά είναι η ροπή του να εκμεταλλευται τα παραθυράκια των νόμων, ακροβατώντας μεταξύ νομιμότητας και παρανομίας, αλλά και η συστηματική παραμέληση των πνευματικών του καθηκόντων.
Συμπαραστάτες σε όλες τις δραστηριότητες του (νόμιμες και παράνομες) είναι το 90% του τοπικού τύπου αλλά και οι τοπικοί πολιτικοί παράγοντες με τον δήμαρχο Αιγίου να ξεχωρίζει για την εξόφθαλμα προκλητική στήριξη που του προσφέρει.
Ο τοπικός τύπος, με μια δυο εξαιρέσεις, έχει καταστεί υποχείριο του, μιας και είναι βασικός αιματοδοτης του μέσω διαφημίσεων σε ένα ούτως η άλλως στενό οικονομικό περιβάλλον.
Οι Αιγιωτες το έχουν αντιληφθεί αυτό εδώ και αρκετό καιρό και ίσως θα πρέπει κάποια στιγμή να αρχίσουν να ακυρώνουν τις συνδρομές τους σε εφημερίδες που είναι επικίνδυνα μονόπλευρες και τα παίρνουν ώστε να στηρίξουν απροκάλυπτα ορισμένα συμφέροντα. Ίσως μερικές δεκάδες ακυρώσεις συνδρομών τους επαναφέρουν στην αντικειμενικότητα.
Με επιλεκτική ενημέρωση ο Αμβρόσιος προσπαθεί να μας πείσει για το θεάρεστο έργο που συντελείται υπό την εποπτεία του δίνοντας στην δημοσιότητα καταστάσεις πληρωμών που αφορούν έναν συγκεκριμένο μήνα και όχι ένα ολόκληρο έτος. Δεν αναφέρεται καθόλου στα έσοδα της μητρόπολης παρα μόνο στα έξοδα.
Γιατί άραγε?
Ίσως τελικά θα ήταν προτιμότερο για όλους ,και μιας ο Αμβρόσιος πλέον θεωρείται ΑΝΑΞΙΟΠΙΣΤΟΣ,να μας ενημέρωναν διεξοδικά για την οικονομική κατάσταση της μητρόπολης Καλαβρύτων και Αιγιαλείας οι υπάλληλοι της Υπηρεσίας Ειδικών Ελέγχων ώστε να πάψουν οι όποιες παρανοήσεις και παρεξηγήσεις .
Με αυτόν τον τρόπο θα μπορέσουν να ενημερωθούν όλοι οι Αιγιωτες εάν πραγματικά τα χρήματα που δίνουν από το υστέρημά τους καταλήγουν εκεί όπου πραγματικά υπάρχει ανάγκη.

Aigio.org