Δευτέρα 3 Νοεμβρίου 2008

18 μνηστήρες για Ο.Α.


Τουλάχιστον 18 είναι οι υποψήφιοι επενδυτές, οι οποίοι εκδήλωσαν ενδιαφέρον για να αναλάβουν ξεχωριστά ή σε συνδυασμούς τους τομείς αεροπορικού έργου, τεχνικής συντήρησης και επίγειας εξυπηρέτησης αεροσκαφών της Ολυμπιακής Αεροπορίας., σύμφωνα με τον υπουργό Μεταφορών Κωστή Χατζηδάκη.

Οι σύμβουλοι του Ελληνικού Δημοσίου για την αποκρατικοποίηση της Ολυμπιακής, με επικεφαλής την εταιρία Lazard, έχουν αποδυθεί σε έναν αγώνα δρόμου, προκειμένου να επιβεβαιώσουν το ενδιαφέρον, που υποβλήθηκε εγγράφως είτε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, και κυρίως την αξιοπιστία των υποψηφίων επενδυτών.

Η λίστα των υποψηφίων της πρώτης φάσης του διαγωνισμού θα εγκριθεί από τη Διυπουργική Επιτροπή αποκρατικοποιήσεων. Η δεύτερη φάση του διαγωνισμού προβλέπει να κληθούν οι επενδυτές να ενημερωθούν για τα οικονομικά δεδομένα, προκειμένου εντός τεσσάρων εβδομάδων, δηλαδή μέχρι τις αρχές Δεκεμβρίου, να υποβάλουν δεσμευτικές προσφορές και μέχρι το τέλος του έτους να ολοκληρωθεί η αξιολόγηση των προσφορών τους, ώστε να αναδειχθούν οι ανάδοχοι.

e-tipos.com, City 99,5

Δεν υπάρχουν σχόλια: