Παρασκευή 21 Νοεμβρίου 2008

Η γλώσσα του σώματος...



Ο πρωθυπουργός μας, κατά την ομιλία του στην Κ.Ε. της Νέας Δημοκρατίας, πολλές φορές αναφέρθηκε στην παγκόσμια οικονομική κρίση. Εμείς δεν αντιλέγουμε. Αν δε βλέπαμε καθημερινά φαινόμενα νεοπλουτισμού, έλλειψη σεμνότητας και ταπεινότητας από τα πολιτικά πρόσωπα και σκανδαλολογία, τότε κ.Καραμανλή θα σας κατανοούσαμε πλήρως.
ΥΓ. Μπήκα στο blogging ως δεξιός και θα βγω από δω πέρα αριστερότερος της Παπαρήγα μου φαίνεται…(μπρρρ).

Δώσε μας ένα νησάκι, Σηφουνάκη
Και μια που μιλάμε για νεοπλουτισμό, ορίστε ακόμα μία περίπτωση που έρχεται από το σχετικά πρόσφατο παρελθόν. Ο πρώην υπουργός Αιγαίου μπήκε στο χρηματιστήριο (τότε την εποχή της χρηματιστηριακής φούσκας) με 707.000 δραχμές και «βγήκε» με περιουσία γύρω στα 900 εκατομμύρια… Δεν υπάρχει κάτι μεμπτό στην υπόθεσή του, εξάλλου όπως λέει κάποια ψυχή, ότι είναι νόμιμο είναι και ηθικό…

Η επιστροφή του πρίγκιπα – βατράχου
Η καλύτερη επιλογή για την ΑΕΚ (προσωπική γνώμη πάντα) είναι ο Ντούσαν Μπάγεβιτς. Και όχι φυσικά μόνο για τους κιτρινόμαυρους. Ας αφήσουν οι φανατισμένοι τους ενδοιασμούς του και να κοιτάξουν το καλό της ομάδας τους. Εξάλλου ο Ντούσκο ποτέ δεν πούλησε «οπαδιλίκι», σε καμία από τις –άλλες- ομάδες που εργάστηκε.

Αυτό το ξέρατε;
Έπεσε στην αντίληψή μου αυτή εδώ η σελίδα. Είναι η http://www.photofunia.com/ στην οποία προσφέρονται κάποιες στάνταρ φωτογραφίες και μέσα σ’αυτές προσθέτετε εσείς μια δική σας. Είναι πολύ εύκολο, δοκιμάστε το.

http://drseeng.blogspot.com/