Σάββατο 8 Νοεμβρίου 2008

ΩΠΑ!!! ΔΗΜΟ ΜΟΥ ...



ΩΠΑ!!! ΔΗΜΟ ΜΟΥ ΑΥΤΟ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΑΚΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΠΙΑΣΑ. ΤΑ ΚΟΛΩΠΑΙΔΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ ΣΤΑ ΜΠΛΟΚ.ΠΟΙΟΥΣ ΕΝΝΟΕΙΣ ΔΗΜΟ ΜΟΥ;;; ΕΚΤΟΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΑΣΧΕΤΟΣ ΣΑΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΒΡΩΜΟΣΤΟΜΟΣ.ΜΑΖΕΨΟΥ ΔΗΜΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΤΑ ΛΕΣ ΚΑΛΑ.ΑΣΧΟΛΗΣΟΥ ΜΕ ΤΙΣ ΕΚΠΟΜΠΟΥΛΕΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΑ ΜΠΛΟΚΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΣΕ ΠΑΙΡΝΕΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ. ΤΙΣ ΜΑΓΚΙΕΣ ΣΟΥ ΑΛΛΟΥ ΑΓΟΡΑΚΙ ΜΟΥ.
Α!!! ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΠΕΣ ΜΑΣ ΡΕ ΔΗΜΟ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΑ ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΥΛΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΘΝ.ΑΜΥΝΑΣ ΚΑΙ ΣΕ ΠΕΤΑΞΑΝΕ ΜΕ ΤΙΣ ΚΛΩΤΣΙΕΣ ΑΝ ΘΥΜΑΣΕ.
ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΔΗΜΟ ΕΣΥ ΠΟΥ ΦΩΝΑΖΕΙΣ ΓΙΑ ΒΙΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΩΡΑΙΑ ΠΟΥ ΠΟΥΛΑΝΕ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΠΟΥ ΥΠΗΡΕΤΗΣΕΣ ΤΗΝ ΘΗΤΕΙΑ ΣΟΥ;;;

Y.Γ. ΓΙΑ ΑΓΩΓΕΣ ΜΟΝΟ ΔΕΥΤ.ΤΕΤ.ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ.

2 σχόλια:

Καραμαν τζα Fuhrer είπε...

Είναι προσωπικό μαζί μας. Μας είχε βρίσει απρόκλητα στο e-mail, και το κοινοποιήσαμε σε ΕΣΗΕΑ, PR και HR του Alpha. Για εμάς τα λέει.

Δεν είχαμε δώσει συνέχεια επειδή τον θεωρούμε στόκο και γραφικό. Μέχρι όμως του να πανικοβάλει τον κόσμο με μαλακίες για δήθεν ραδιενεργά υλικά, υπάρχει μεγάλη απόσταση. Διασπορά ψευδών ειδήσεων και πρόκληση πανικού! Ποινικό!

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

και ακούστε αυτό.

Ευχαριστούμε για την αναδημοσίευση.

Ανώνυμος είπε...

Ρε παιδιά κάποιος να τον μηνύσει τον βλάκα τον Βερύκιο υπάρχει;; Έλεος δλδ κατατρομοκράτησε με τις μαλακίες του μια ολόκληρη περιοχή και αξιόπιστοι άνθρωποι πρώην πιλότοι του απάτσι έχουν δηλώσει ότι πέραν της βιβλιογραφίας που δεν αναφέρει τίποτα κατασκευαστικά μέρη του να απαρτίζονται από ραδιενεργά υλικά τίποτα δεν φέρει και βληματα με απεμπλουτισμένο ουράνιο...ήμαρτον ο στόκος πρέπει να μπει στη θέση του. Και για να μπει στη θέση του πρέπει κάποιοι να του κάνουν μήνυση για διασπορά ψευδών ειδήσεων και πρόκληση πανικού.