Κυριακή 2 Νοεμβρίου 2008

Τίτλοι τέλους για Ντέμη.

Τίτλοι τέλους για Ντέμη

Παρελθόν από την προεδρία της ΑΕΚ αποτελεί από σήμερα ο Ντέμης Νικολαΐδης όπως γνωστοποίησε ο ίδιος με δηλώσεις του μετά το τέλος του ματς με τον Αστέρα Τρίπολης «Σήμερα ήταν η τελευταία μου μέρα ως πρόεδρος της ΑΕΚ. Έχω μιλήσει και θα ξαναμιλήσω με τον κ. Δώνη. Στενοχωριέμαι μόνο για τον προπονητή και τους παίκτες. Είναι ίσως θετικό το ότι φεύγω για να συσπειρωθούν γύρω από την ομάδα. Αν γιουχάρουμε την ώρα του αγώνα, είναι σαν να σκάβουμε μόνοι τον λάκκο μας και αυτό η ΑΕΚ το κάνει χρόνια. Το πρόβλημα μας, είναι εσωτερικό. Είναι σοκαριστικό να γιουχάρουν μετά από γκολ και αυτοί που φώναζαν το σύνθημα για τους παίκτες, να βγάλουν τις φανέλες, ίσως πρώτα θα πρέπει να βγάλουν τα κασκόλ που φοράνε.».


Νίκη στην Καρδίτσα με 1-0


Με νίκη πέρασε κι από την Καρδίτσα ο Ατρόμητος, ο οποίος επικράτησε της τοπικής Αναγέννησης με 1-0. Το γκολ που έκρινε τη συνάντηση και κράτησε την ομάδα του Περιστερίου στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα πέτυχε ο Καλαντζής με σουτ στο 56’, ενώ η γηπεδούχος ομάδα είδε το σουτ του Μπουντούρη να σταματά στο δοκάρι του Μιχαηλίδη στις καθυστερήσεις του αγώνα και να χάνει μεγάλη ευκαιρία να ισοφαρίσει. Στις καθυστερήσεις αποβλήθηκε ο Καραλής.
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ: Πίτκας, Σάββας, Χατζηρίζος, Γιώτας, Μπλέτσας, Ζαχαριέφσκι, Γιάχαγια, Παληγεώργος, Ντιούφ, Μπουντούρης, Κωστέλλος.
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Μιχαηλίδης, Κατεμής, Ιωάννου, Ρόβας, Μπρίτο(Καραλής), Φαβάλι(Κριπιντίρης), Μελισσάς, Μασάρα, Βάσι(Αποστολόπουλος), Κόρμπος, Καλαντζής.

Δεν υπάρχουν σχόλια: