Τρίτη 9 Δεκεμβρίου 2008

Έλεος κ. Παπανδρέου


Αηδιασμένοι από όσα ακούμε και βλέπουμε τις τελευταίες ημέρες και στενοχωρημένοι από την κατάντια κάποιων νεαρών παιδιών που εκτοξεύουν μίσος και χολή (ενάντια σε ποιους;), διαβάσαμε κατάπληκτοι πριν από λίγο ότι ο κ. Παπανδρέου μιλώντας στην Κ.Ο. του ΠΑΣΟΚ ζήτησε εκλογές !!!


Ύστερα από τα τραγικά γεγονότα των πυρκαγιών του περασμένου καλοκαιριού, έρχεται και πάλι -σήμερα που η Ελλάδα δέχεται ανηλεώς επιθέσεις- ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης της χώρας να μας κεραυνοβολήσει με τις απίστευτες δηλώσεις του και να μας δείξει για μια ακόμη φορά ότι παραφυλά να επωφεληθεί από τον πόνο και τις τραγωδίες του ελληνικού λαού για να αναρριχηθεί στην εξουσία.


Έλεος κ. Παπανδρέου!


Λίγη αυτοσυγκράτηση δε βλάπτει τη στιγμή που ως λαός βιώνουμε τέτοιες στιγμές καταστροφής και ολέθρου!


Λίγος σεβασμός στο δεκαπεντάχρονο παιδί που σκοτώθηκε, στους ανθρώπους που κινδυνεύουν στους δρόμους, στους πολίτες που έχασαν τα μαγαζιά τους, τα σπίτια τους, τα αυτοκίνητά τους, τους εργαζόμενους που θα χάσουν τις δουλειές τους!


Λίγος σεβασμός στις μανάδες που αγωνιούν με τη σκέψη ότι και το δικό τους παιδί μπορεί να κινδυνεύει ανά πάσα στιγμή στο δρόμο και το τελευταίο που θέλουν είναι σας προσφέρουν τα παιδιά τους ως σκαλοπάτια για να ανεβείτε στην εξουσία!.


Λίγος σεβασμός στο μέσο Έλληνα και το I.Q του που καταλαβαίνει ότι τελικά το μόνο που μπορεί να σας προσφέρει αυτό που διακαώς επιθυμείτε είναι ο όλεθρος και η καταστροφή... Πολιτική σε αποκαΐδια και σε πτώματα δε γίνεται.


Ο πολιτικός που αγαπά την πατρίδα του δεν παραφυλάει για να ωφεληθεί από την κακιά στιγμή. Βάζει πλάτη για να περάσει η κρίση και μετά κατακεραυνώνει τους υπαίτιους.


Κρατήστε τουλάχιστον τα προσχήματα!


Ανώνυμος

online-pressblog