Τρίτη 23 Δεκεμβρίου 2008

Το γανωμα της ιστοριας και το « αμαρτημα» του αντικομμουνισμου

Η Αλαθητη σταλινικη συνταγη.
«Να μην συζητας ποτε τα γεγονοτα ουτε τις ιδεες, απλα να φτυνεις στο προσωπο»

Το δεος του αμαρτηματος του αντικομμουνισμου, εχει επιβαλλει ενα ιδιοτυπο καθεστως ασυλιας, ετσι ωστε, στην Ελλαδα, ελαχιστοι εως ουδεις να εκθετει την αληθεια σχετικως προς τα εργα και τις ημερες του κομμουνισμου εδω αλλα και στις τεως κομμουνιστικες χωρες. Αν δε το αποτολμησει ή θα κατηγορηθει ( ως εάν ειναι αμαρτημα ο αντικομμουνισμος), ή θα εχει την τυχη των Βιβλιοπωλειων και της Σημαιας μας, στη « δημοκρατικη» μανια των αναρχοβανδαλων.

Κάθε απαντησι στο ψευδος, τις υβρεις, την παραπληροφορησι και την παραχαραξι της ιστοριας, που εργολαβικως εχει αναλαβει το κκε συνεπικουρουμενο απο τα αριστεροστροφα καναλια οι « φιλοσοφημενοι προοδευτικοι» , οι θιασωται της μονομερους επιλεκτικης ληθης , θα το χαρακτησρισουν ως « αντικομμουνισμο».

Βασικως για αυτους κάθε προσπαθεια του αστικου κρατους να προστευση την ελευθερια, την ιστορικη μνημη, την Δημοκρατια θα χαρακτηρισθη αντικομμουνισμος.Προσωπικως είναι τιμη μου να διαπραττω κατά συρροην το « αμαρτημα» και σας το εξομολογουμαι.

Ταυτοχρονως κάθε αμαρτωλος , ( όταν δεν είναι ευκολο να τον κατακαυσουν στην πυρα ή να τον εξοντωσουν φυσικως) χαρακτηριζεται από τους φιλοτιμους αυτους φιλους της Δημοκρατιας με «ευγενεις» προσφωνησεις που αντικαθιστουν τα ανυπαρκτα επιχειρηματα.

Ετσι

«Αντικομμουνιστικο γραμμοφωνο» χαρακτηριζουν την επαναληπτικη απαντησι στα ψευδη και την διαστροφη του «σταλινικου πνευματος»

«Γκαιμπελς» κατ'αυτους είναι οποιος απαντα στην παραπληροφορησι..

«φασιστικο ραδιοφωνακι» οποιος εχει φωνη και δεν αφηνει αναπαντητη την παραχαραξι της ιστοριας, προσφιλη και επιστημονικη ενασχολησι του ΚΚΕ και των σταλινικων επαγγελματιων της αποπληροφορησεως.

Εν τω μεταξυ επιμελως αποκρυπτουν τον ιδιοτυπο φασισμο του σταλινικου τους κομματος και το αντιδημοκρατικο τους μενος, παρουσιαζομενοι ως το απαυγασμα της Δημοκρατιας , ενώ είναι η χειροτερα εκφρασις του ολοκληρωτισμου.

Επαναλαμβανω μερικες από τις «φιλειρηνικες και «δημοκρατικες «θεσεις από το προγραμμα του ΚΚΕ τους και παρακαλω κρινεται εσεις αν το ΚΚΕ , οι σταλινικοι θαυμαστες του εχουν μεγαλυτερη σχεσι με την Δημοκρατια απ' οση εχει ο Φαντης με το Ρετσινολαδο..

( ιδε www.kke.gr/programma/programma_7.html)

« Ο ελληνικός λαός θα απαλλαγεί από τα δεσμά και τις συνέπειες της καπιταλιστικής εκμετάλλευσης, της ιμπεριαλιστικής καταπίεσης και εξάρτησης, όταν η εργατική τάξη με τους συμμάχους της πραγματοποιήσει τη σοσιαλιστική επανάσταση και προχωρήσει στην οικοδόμηση του σοσιαλισμού και του κομμουνισμού

Η οικοδόμηση του σοσιαλισμού διέπεται από γενικές νομοτέλειες που ισχύουν για όλες τις χώρες. Αφετηρία για το πέρασμα της ελληνικής κοινωνίας στο σοσιαλισμό, κατώτερη βαθμίδα του κομμουνισμού, είναι: Η επαναστατική κατάκτηση της εξουσίας από την εργατική τάξη σε συνεργασία με τους συμμάχους της. Η κοινωνικοποίηση των βασικών μέσων παραγωγής..

Ανεξάρτητα από την μορφή που θα πάρει, το σοσιαλιστικό κράτος από την άποψη της ταξικής ουσίας θα είναι επαναστατική εξουσία της εργατικής τάξης, η δικτατορία του προλεταριάτου»

Δηλαδη πως αυτοαποκαλουνται « Δημοκρατες» και ταυτοχρονα δεχονται την ακολουθη προγραμματικη θεσι του ΚΚΕ χωρις να ιδρωνη ουδενος "γαιδαρου" αυτι?

«Σε συνθήκες κορύφωσης της ταξικής πάλης, επαναστατικής ανόδου του λαϊκού κινήματος, όταν η επαναστατική διαδικασία έχει ξεκινήσει, μπορεί να προκύψει κυβέρνηση, ως όργανο λαϊκής εξουσίας, που έχει την έγκριση και τη συγκατάθεση του αγωνιζόμενου λαού, χωρίς γενικές εκλογές και κοινοβουλευτικές διαδικασίες»

Αληθεια γιατι μεχρι σημερα δεν ακουσαμε ένα «δημοκρατη» του ΚΚΕ να καταδικαζη τα ανωτερω? Γιατι δεν ακουσαμε έναν πολιτευτη οιουνδηποτε κομματος ( πλην ισως του Κου Παγκαλου) να θετη θεμα συνταγματικοτητος του ΚΚΕ όταν ενώ απομυζα καθε οφελος που μπορει να εχη ταυτοχρονα μαχεται μεχρι ανατροπης την Πολιτεια μας?

Όμως ενώ οι ιδιοτυποι αυτοι δειλοι ντροπαλοι εραστες του σταλινικου ολοκληρωτισμου, τελουν σε διαρκη ναρκωσι όταν προκειται να απαντησουν και να αρνηθουν τον ολοκληρωτισμο τους.. Ξαφνικα δειχνουν μια τοσο «εξανθρωπισμενη» «υπερικανη» «υπερφλοιωδη» συμπεριφορα οταν προκειται να προσφωνησουν ονοματα…Εκει θυμουνται την «ευγενεια»τον «καθωπρεπισμο»

..Ειναι η Αλαθητη σταλινικη συνταγη, που εφαρμοζουν παντα..

«Να μην συζητας ποτε τα γεγονοτα ουτε τις ιδεες, απλα να φτυνεις στο προσωπο»

ΙΑΣΩΝ