Τρίτη 9 Δεκεμβρίου 2008

Αναξιοι Ελευθεριας..


Τι δεν ειναι Δημοκρατια ...

Λαρισσα

Στο έλεος ομάδας αντιεξουσιαστών, έχει παραδοθεί το κέντρο της Λάρισας τις τελευταίες ώρες, οι οποίοι καταστρέφουν μεθοδικά ότι βρεθεί στο διάβα τους δείχνοντας μία ιδιαίτερη «προτίμηση» στις τράπεζες.

Όπως μεταδίδει το ΑΠΕ, όλες σχεδόν οι τράπεζες που βρίσκονται στο κέντρο της πόλης και πέριξ της Κεντρικής Πλατείας έχουν υποστεί σοβαρές ζημίες-έχουν «κατέβει» τζαμαρίες, έχουν καταστραφεί τα ΑΤΜ-ενώ μία από αυτές έχει παραδοθεί στις φλόγες, χωρίς μέχρις στιγμής να έχει παρέμβει η Πυροσβεστική

Αθηνα

Επεισόδια μεγάλης έκτασης εξελίσσονται από τις 18:00 στο κέντρο της Αθήνας, με κουκουλοφόρους να επιτίθενται με βόμβες μολότωφ σε κεντρικά καταστήματα, τράπεζες και ξενοδοχεία, στην Ομόνοια, τις οδούς Πανεπιστημίου, Σταδίου, Φιλελλήνων, Πατησίων, Όθωνος και στην πλατεία Συντάγματος.

Οι κουκουλοφόροι κατάφεραν να παρεισφρήσουν στο συλλαλητήριο το οποίο ξεκίνησε στα Προπύλαια με κατεύθυνση την Σύνταγμα. Στις φλόγες έχουν παραδοθεί το κτίριο της Εθνικής Τράπεζας στη συμβολή των οδών Πανεπιστημίου και Πατησίων, το κατάστημα της Eurobank και τα γραφεία της Ολυμπιακής στη Φιλελλήνων. Μάλιστα, το κτίριο που στέγαζε τα γραφεία της Ολυμπιακής κατέρρευσε και η φωτιά έχει επεκταθεί στα διπλανά κτίρια. Φωτιά έχει πάρει και το χριστουγεννιάτικο δέντρο του δήμου Αθηναίων στο Σύνταγμα.

Στην Ομόνοια πυρπολήθηκαν μια πολυκατοικία επί της πλατείας και το κατάστημα Zara στην Αγίου Κωνσταντίνου καθώς και δύο καταστήματα της Εθνικής Τράπεζας, στη συμβολή των οδών Πανεπιστημίου και Πατησίων καθώς και Πανεπιστημίου και Θεμιστοκλέους.

Θεσσαλονικη

Εκτός ελέγχου είναι η κατάσταση και στη Θεσσαλονίκη, όπου δεκάδες καταστήματα, τράπεζες και οχήματα έχουν καταστραφεί. Φωτιά υπάρχει στο ξενοδοχείο Παλάς και σε πολυκατοικία στη συμβολή της Πλατείας Αριστοτέλους με την Εγνατία, όπου οι ένοικοι έχουν καταφύγει στην ταράτσα. Νωρίτερα, επίθεση με βόμβες μολότοφ εξαπέλυσε ομάδα νεαρών εναντίον του αστυνομικού τμήματος Συκεών Θεσσαλονίκης, με αποτέλεσμα να υποστεί ακρωτηριασμό και εγκαύματα ένας αστυνομικός.

Ομως..

Ειναι προφανες οτι ο φονικος θανατος ( οχι η δολοφονια, δολοφονια ειναι ο εκ προμελετης , ή η εξ ενεδρας φονος , εν τω προκειμενω αν θελουμε να μην κοροιδευομεθα, ειναι φονικος θανατος ) με δραστη τον ειδικο φρουρο και ηθικους αυτουργους τους προστατες των «παιδιων», την απαθεια της κοινωνιας, την ανοχη των πολιτικών, την διαφημισι των αριστεροστροφων μεσων Ενημερωσεως.. ΕΙΝΑΙ η μονο η Αφορμη.Η Αφορμη για μια γενικευμενη επιθεσι κατα του αστικου κρατους, κατα της ελευθερης κοινωνιας ανθρωπων, κατα της ελευθεριας της ιδιας.

Ετσι , Λυδια λιθος της σοβαροτητος και της αξιας ενος εκαστου ειναι σημερα η υπευθυνη ή μη συμπεριφορα των θεσμικων εκπροσωπων..

Δηλωσεις οπως:

«Στην Ελλαδα της Νεας Δημοκρατιας το να εισαι νεος ή νεα ειναι κακουργημα..Η νεολαια δολοφονειται οχι μονο με σφαιρες..» (Δηλωσεις του Αλαβανου)

Ή «Υγιης αντιδραση ειναι η σημερινη κινητοποιηση των μαθητων» ( δηλωσεις "δημ(ι)οσιογραφων του 9,84)

Ή η παροτρυνσις προς τους αναρχικους «. Μην ηρεμησετε..» ( του αστρατευτου ψευτη που υποδυεται τον εαυτο του στη γνωστη εκπομπη του αλφα με τα καρπουζια και το νισσαν)

Ή η σημερινη κινητοποιησι του ΚΚΕ εν γνωσει της ηλεκτρισμενης ατμοσφαιρας..

Τελος η μεθ αυριανη γενικη απεργια των συνδικαλιστικων φορεων,

Αποδεικνυει οτι ειμεθα ανικανοι να εχουμε Δημοκρατια..

Αποδεικνυει οτι ειμεθα αναξιοι να χαιρωμεθα των ελευθεριων που ενα Δημοκρατικο καθεστως προσφερει στους πολιτες τους.

Τελος η πυρπολησι της Εθνικης Βιβλιοθηκης, η κλοπη η λεηλασια των καταστηματων, οι φωτιες, οι καταστροφες ειναι εργο υπανθρωπων, βανδαλων, ψυχοπαθων και ανωμαλων..Δεν ειναι εξεγερσι.Δεν ειναι επαναστασι.
Ειναι ΠΛΙΑΤΣΙΚΟ, ειναι πυρομανια, ειναι ονειρωξι των δογματικων οπαδων της "επαναστασης" που χαθηκε..

Αν υπαρχουν Ελληνες με συναισθησι των ευθυνων, που εχει ο πιο ασημαντος πολιτης, πρεπει ολοι να αρνηθουν συμμετοχη σε οιανδηποτε κινητοποιησι για οιονδηποτε λογο επ αοριστον.

Και οι κυβερνητες μας, οι πολιτικοι, οι συνδικαλιστες, οι δημοσιογραφοι θα επρεπε πρωτοι να ειχαν δειξει την στοιχειωδη επιγνωσι της σοβαροτητος της καταστασεως,

Η Πυρπολησι της Εθνικης Βιβλιοθηκης ειναι "'εργο", που ουτε επι Γερμανικης κατοχης δεν γνωρισε η Ελλας...Εφαμιλλο της πυρπολησεως της Βιβλιοθηκης της Αλεξανδρειας απο φανατικους χριστιανους..

Και το χρεωνονται ολοι αυτοι.Οι Κυβερνητες μας, οι Δημοσιογραφοι μας, οι πολιτικοι μας, οι συνδικαλιστες μας.Οχι οι δειλοι με τις κουκουλες ..Αυτοι ειναι αξιολυπητα οργανα, βλακειας, μισους, καταστροφης και αγνοιας..Δεν ειναι καν αναρχικοι..

Ιασων