Κυριακή 14 Δεκεμβρίου 2008

ΜΠΟΥΡΛΟΤΟ

Με αφορμή τις διαδηλώσεις των μαθητών και φοιτητών για τη δολοφονία του 15χρονου Αλέξη Γρηγορόπουλου, θα ήθελα να προτείνω- όντας ψύχραιμος- νέες μορφές κινητοποιήσεων, με στόχο να χτυπηθεί στη ρίζα της Η ΔΙΑΦΘΟΡΑ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΚΥΡΙΑ ΑΙΤΙΑ ΤΗΣ ΛΑΪΚΗΣ ΕΞΕΓΕΡΣΗΣ. Η ανεργία, η παρα-παιδεία και ή έλλειψη συλλογικού οράματος είναι απλά κάποια από τα αποτελέσματα της σήψης.

Προτείνω, λοιπόν, ΟΙ ΔΙΑΔΗΛΩΤΕΣ ΝΑ ΣΤΡΑΦΟΥΝ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΓΡΑΦΕΙΩΝ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΙΝΗΤΗΣ ΚΑΙ ΑΚΙΝΗΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΟΛΩΝ ΕΚΕΙΝΩΝ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΣΥΝΤΗΡΟΥΝ ΤΟ ΚΛΙΜΑ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΑΠΙΛΑΣ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ.

Και εξηγούμαι: Σε μια κοινωνία, όπου ένα άτομο- εν προκειμένω βουλευτές, δημοσιογράφοι, οι στηλοβάτες της διαπλοκής- προσδιορίζεται και υπάρχει μέσα από μία ή πολλές Porsche Cayenne, αλλά και μέσα από βίλες και πισίνες, ο πλέον ενδεδειγμένος- κατά τη γνώμη μου τρόπος- αντιμετώπισης της κρίσης, η οποία πλήττει εδώ και λίγες μέρες τη χώρα μας, θα ήταν να μπει ΜΠΟΥΡΛΟΤΟ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ! Χρειάζεται, όμως, να ξεκαθαρίσω κάτι: Οι στόχοι δεν θα είναι επιλεγμένοι με κριτήριο τις κομματικές παρατάξεις. Εν δυνάμει στόχοι θα είναι ΚΑΙ ΟΙ ΤΡΙΑΚΟΣΙΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΑΝΗΚΟΥΝ. ΠΟΣΩ ΜΑΛΛΟΝ, ΟΤΑΝ, ΕΠΕΙΤΑ ΑΠΟ ΟΚΤΩ ΜΕΡΕΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΩΝ ΠΟΥ ΣΥΓΚΛΟΝΙΖΟΥΝ ΤΗ ΧΩΡΑ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΗΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ, ΑΡΧΗΓΟΙ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΟΥΝ ΝΑ ΔΡΕΨΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΟΦΕΛΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΜΕ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟΤΕΡΟ ΟΛΩΝ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΞΕΣΠΑΣΕΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΚΕ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΡΙΖΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΜΕ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΤΗ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΜΕΡΙΔΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ!

Αν όλοι αυτοί μαζί με τους (τηλεοπτικούς κυρίως) δημοσιογράφους, νοιώσουν στο πετσί τους την οδύνη να βλέπουν την περιουσία τους να γίνεται κάρβουνο, θα αναγκαστούν να αναζητήσουν και να βρουν όλοι μαζί -μετά από τέτοια πίεση- μια κοινά αποδεκτή λύση. Οι διευθύνσεις κατοικιών, γραφείων όλων αυτών θεωρώ ότι είναι λίγο-πολύ γνωστές. Όπως, επίσης, είναι γνωστά ή μπορούν να ταυτοποιηθούν και τα Ι.Χ. τους (και όχι τα υπηρεσιακά οχήματα, σε ό,τι αφορά τους βουλευτές). Ας τους δώσουμε όλοι εμείς ένα μάθημα που δεν θα το ξεχάσουν ποτέ! Εξάλλου, θεωρώ ότι μια καλή αρχή έγινε με το γραφείο του Κούγια.

Ευχαριστώ προκαταβολικά για το βήμα που μου δίνεται.

agnostos x

Υ.Γ.
Citypress-gr.blog. ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ ΑΛΛΑ ΕΔΩ ΘΑ ΑΚΟΥΓΕΤΕ ΚΑΙ Η ΑΛΛΗ ΑΠΟΨΗ OΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ.