Πέμπτη 29 Ιανουαρίου 2009

Το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ, ενωμένο δυνατό, αλλά…..χωρίς Σημίτη.


Η χθεσινή ομιλία του Κώστα Σημίτη στην Πάτρα, έδειξε πόσο βαθύτατα, ιδεολογικά και όχι μόνο, χωρισμένο είναι το ΠΑΣΟΚ ιδιαίτερα σε επίπεδο κορυφής. ( τον λαό του ΠΑΟΚ ποιος τον ρωτάει…)
Και εξηγούμαι. Κάποιες άλλες χρονικές περιόδους μια επίσκεψη ενός πρώην προέδρου του κόμματος και πρωθυπουργού για οκτώ χρόνια θα ήταν η αφορμή της σύναξης όλων των στελεχών του ΠΑΟΚ και όχι μόνο από την Αχαΐα.
Χθες όμως κάποιοι από το τοπικό ΠΑΣΟΚ για να επιδείξουν το παπανδρεικό τους φρόνημα έγιναν βασιλικότεροι του βασιλέως απέχοντας από την εκδήλωση του πρώην προέδρου τους. Και δεν μιλάμε για απλά στελέχη αλλά για νυν βουλευτές του νομού που άλλωστε ήταν και βουλευτές στις κυβερνήσεις του. Ήταν λοιπόν έκπληξη (ίσως μόνο για μας που δεν γνωρίζουμε ) η απουσία τόσο του κ. Κατσιφάρα όσο και του κ. Σπηλιόπουλου. (Αν σκεφτούμε ότι στις τελευταίες εκλογές το ΠΑΣΟΚ έβγαλε 4 βουλευτές στην Αχαΐα η παρουσία μόνο του κ. Βέρα φαινόταν μάλλον φτωχή ).
Επίσης από τις μη παρουσίες που έβγαλαν μάτι ήταν η απουσία του καθημερινού «μαιντανού» των τηλεοπτικών καναλιών της Πάτρας ο δήμαρχος Ωλενίας ο οποίος χρησιμοποιώντας τον τίτλο του προέδρου Δήμων και κοινοτήτων νομού Αχαΐας δεν αφήνει εκδήλωση για εκδήλωση που να μην είναι παρόν, προσδοκώντας βέβαια την συμμετοχή του σαν υποψήφιος βουλευτής του Κινήματος στις επόμενες εκλογές. Αυτός λοιπόν ο πολιτικός ανήρ και μιλάμε βέβαια για τον κ. Γρ. Αλεξόπουλο δεν βρήκε χρόνο να δώσει το παρόν στην εκδήλωση του πρώην πρωθυπουργού….. (κάνοντας χιούμορ τον φανταζόμαστε την ίδια στιγμή απασχολημένο σε κάποια κοπή πίτας ….φιλοποιμενικού συλλόγου)
‘Άλλες τρανταχτές επίσης απουσίες ήταν και του Γραμματέα της Π.Ε Δυτικής Ελλάδας του ΠΑΣΟΚ κ. Χαραλαμπόπουλος καθώς και των περισσοτέρων πολιτευτών του ΠΑΣΟΚ στην Αχαΐα. Κατά τα αλλά το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ, ενωμένο δυνατό αλλά…..χωρίς Σημίτη.

Online-press

Δεν υπάρχουν σχόλια: