Τετάρτη 28 Ιανουαρίου 2009

Προεδρικές συστάσεις σε Χρυσοχοίδη

Ο βουλευτής της Β Αθήνας ουσιαστικά παραδέχτηκε ότι το ΠΑΣΟΚ έχει πρόβλημα με την ηγετική του ομάδα και έλλειμμα πολιτικής..

Δεν καλάρεσαν στον Γιώργο Παπανδρέου αυτά που είπε ο πολιτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ Μιχάλης Χρυσοχοίδης στην εκπομπή «Ανατροπή» του Γιάννη Πρετεντέρη, που για πολλούς στην Χαριλάου Τρικούπη αποτελεί κόκκινο πανί. Ο βουλευτής της Β Αθήνας ουσιαστικά παραδέχτηκε ότι το ΠΑΣΟΚ έχει πρόβλημα με την ηγετική του ομάδα και συμφώνησε με το πάνελ (αλλά και με την δημοσκόπηση της GPO) ότι υπάρχει ουσιαστικά έλλειμμα πολιτικής του κόμματος σε κρίσιμα θέματα της επικαιρότητας.

Ο ίδιος ο βουλευτής όμως, προχώρησε και ένα βήμα παραπάνω και στοχοποίησε την ηγεσία του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης θεωρώντας ότι έχει πολύ μεγάλο μερίδιο ευθύνης στην εικόνα της παράταξης όπως αυτή αποτυπώνεται στις δημοσκοπήσεις. Να θυμίσουμε ότι η εν λόγω δημοσκόπηση δείχνει την ψαλίδα μεταξύ των δύο κομμάτων να μικραίνει και το ποσοστό ικανότητας του πρωθυπουργού να αυξάνεται έναντι του Γιώργου Παπανδρέου.

Προσωπικοί συνεργάτες του Γιώργου Παπανδρέου θεώρησαν σκόπιμο να βάλουν στην θέση του τον κ. Χρυσοχοίδη την στιγμή που όπως έλεγε ένας από αυτούς, ο Μιχάλης έχει τύχει της εμπιστοσύνης του Γιώργου Παπανδρέου και δεν πρέπει να την καταχράται...Ως φερέφωνο μάλιστα της προεδρικής γραμμής τέθηκε και ο βουλευτής Β Αθήνας Πέτρος Ευθυμίου που δεν συμφώνησε με αυτήν την τακτική του συντοπίτη του βουλευτή.

ΑΞΙΖΕΙ: Μου λένε ότι στο χορό της αντιπαράθεσης με τον Μιχάλη θα μπεί ο πιο παραδοσιακός του «εχθρός», η Άννα Διαμαντοπούλου και θα ισοφαρίσει τις παρεμβάσεις του στα «δικά» της θέματα Παιδείας με παρεμβάσεις στα θέματα Ανάπτυξης και τιμών...

ΑΞΙΖΕΙ: Μου λένε ότι σύντομα το ΠΑΣΟΚ, δια του γραμματέα του Γιάννη Ραγκούση, θα δώσει εντολές σε στελέχη του κόμματος για προσεκτικές τοποθετήσεις ειδικά όταν αυτά φιλοξενούνται σε κανάλια και σταθμούς...

ΑΞΙΖΕΙ: Εχθές σε πηγαδάκι δημοσιογράφων με τον Γιώργο Παπακωνσταντίνου, ο εκπρόσωπος άδειασε τον Δημήτρη Ρέππα έστω και καθυστερημένα.

http://www.parapolitika.gr/


Δεν υπάρχουν σχόλια: