Πέμπτη 5 Φεβρουαρίου 2009

ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΣΟΥΝΑΜΙ ΓΙΑ ΖΗΜΕΝΣ, TOR-M1, ΠΑΤΡΙΟΤ, «ΕΡΜΗΣ»


ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ

Έως και πολιτικές ανατροπές αναμένονται το επόμενο διάστημα, μόλις αρχίσουν να «τρέχουν» οι αποκαλύψεις, να ασκούνται διώξεις, να γίνονται ακόμα και προφυλακίσεις εμπλεκομένων στις υποθέσεις Ζήμενς, TOR-M1, Πάτριοτ και Πρόγραμμα «Ερμής».
Πλέον οι εξελίξεις όχι απλώς έχουν δρομολογηθεί, αλλά έχουν ξεφύγει απ’ τον ιστό της συγκάλυψης, ένα ιστό που επιδέξια είχε στηθεί για να γλιτώσουν οι εμπλεκόμενοι πολιτικοί ή οι οικονομικοί παράγοντες, που όμως –ορισμένοι– σχετίζονται άμεσα με ορισμένους πολιτικούς, στους οποίους άλλωστε και παραπέμπουν…

Έγκυρες πληροφορίες μας τονίζουν ότι οι αποκαλύψεις, οι διώξεις, ακόμα και οι προφυλακίσεις είναι πλέον θέμα χρόνου.

Και όταν ο ασκός του Αιόλου ανοίξει, τότε θα είναι μη ελεγχόμενη η ροή των αποκαλύψεων, που αναμένεται να προκαλέσει καταιγισμό εξελίξεων, ακόμα και (επαναλαμβάνουμε) πολιτικές ανατροπές!

Και αυτά ανεξάρτητα απ’ το αν και πόσο θα μιλήσουν κάποιοι απ’ τους άμεσα εμπλεκόμενους προκειμένου να γλιτώσουν το τομάρι τους.

Ακόμα κι αν αυτό δεν συμβεί, τίποτα δεν μπορεί να σταματήσει τις αποκαλύψεις, ούτε όσα θα επακολουθήσουν… Διότι έχουν σπάσει οι «κρίκοι» της συγκάλυψης.

Και αυτό μετά από επιδέξιες και υπομονετικές κινήσεις του κ. Ζαγοριανού, καθώς και των άλλων δικαστικών, οι οποίοι έχουν αναλάβει τις επίμαχες υποθέσεις.

Αποκλειστικές μας πληροφορίες εξάλλου επιμένουν ότι σύντομα και στο πλαίσιο των ερευνών που βρίσκονται σε κρίσιμο σημείο θα «πέσουν στην πιάτσα» και ονόματα πολιτικών. Και αυτό είναι που θα προκαλέσει τις σεισμικές δονήσεις στο πολιτικό σύστημα.

Όταν, για παράδειγμα, θα αποκαλυφθεί το όνομα που βρίσκεται πίσω απ’ τον κωδικό «Roccos», αναπόφευκτα θα προκύψουν τέτοιοι τριγμοί, που δεν θα ελέγχονται. Περίπου τα ίδια, όταν έρθουν στη δημοσιότητα ονόματα σχετιζόμενα με τους TOR-M1.

Όπως επίσης όταν δημοσιοποιηθούν ονόματα πολιτικά σχετιζόμενα με μια πτυχή του σκανδάλου της Ζήμενς, το περιβόητο σύστημα C4I, για την ασφάλεια των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004…

Σημειώνεται ότι ακόμα και αν καθυστερήσει το άνοιγμα των λογαριασμών των εμπλεκόμενων προσώπων ή ορισμένων εξ αυτών, οι διώξεις θα ξεκινήσουν με τα ονόματα τα οποία έχουν «δεθεί» απ’ τις μέχρι τώρα έρευνες. Ενώ πληροφορίες επιμένουν ότι στα χέρια του κ. Ζαγοριανού βρίσκεται ήδη η αποκωδικοποίηση του περιβόητου «Roccos»…

Ενώ σχετικά με την άλλη μεγάλη υπόθεση, αυτήν της προμήθειας των TOR Μ1, έχει προκαλέσει εντύπωση η μεγάλη καθυστέρηση στη δημοσιοποίηση ονομάτων, αφού ήδη απ’ τον Νοέμβρη του 2006 έχουν έρθει στοιχεία για λογαριασμούς και εταιρείες εμπλεκόμενες, ενώ απ’ τον Αύγουστο του 2007 έχουν έρθει και ονόματα φυσικών προσώπων…

Επίσης έχει προξενήσει μεγάλη και αλγεινή εντύπωση το γεγονός των… αδέξιων χειρισμών γύρω απ’ τον νομικό παραστάτη του ελληνικού Δημοσίου για την υπόθεση της Ζήμενς. Εκτός κι αν αληθεύουν οι επίμονες πληροφορίες, σύμφωνα με τις οποίες απλώς ο κ. Κόκκινος τρόμαξε όταν είδε τη δικογραφία και τα ηχηρά ονόματα που εμπλέκονται και επέλεξε να μην αναμειχθεί περαιτέρω!

Πηγή: Το ΠΑΡΩΝ της ΚΥΡΙΑΚΗΣ

Πάντα αξιόπιστο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: