Ο ερευνητής χρησιμοποίησε προβιοτικά (δηλαδή τα καλά "μικρόβια" που χρησιμοποιεί ο οργανισμός μας για την πέψη και βρίσκονται σε πολλά προϊόντα όπως το τυρί και το γιαούρτι - δείτε τη φωτογραφία).
Χρησιμοποίησε τη μεθοδολογία του για να κατασκευάσει ένα επιτυχημένο εμβόλιο για τον άνθρακα (επίκαιρο θέμα στις ΗΠΑ αυτή την περίοδο), αλλά πιστεύει ότι μπορεί να την επεκτείνει και για την παρασκευή άλλων εμβολίων για μολυσματικές ασθένειες και για τον καρκίνο του μαστού.
Εκτός του ότι αυτή η μεθοδολογία είναι σαφώς πιο φιλική για τους ανθρώπους, αφού θα μας απαλλάξει από αρκετές επίπονες επισκέψεις σε γιατρούς, έχει και το πλεονέκτημα ότι παραδίδει το εμβόλιο κατευθείαν εκεί που χρειάζεται... Καθώς θα καταπίνουμε το εμβόλιο, τα "καλά" βακτηρίδια θα πηγαίνουν στο πεπτικό μας σύστημα κάνοντας μικρές "αποικίες" και θα αρχίζουν να παράγουν το εμβόλιο κατευθείαν εκεί. Με αυτό τον τρόπο η απόκριση του ανοσοποιητικού μας συστήματος θα είναι καλύτερη...>>>συνέχεια εδώ
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου