Πέμπτη 5 Μαρτίου 2009

Λευκή επιταγή


«O Πρωθυπουργός δεν αναζητεί συναίνεση αλλά λευκή επιταγή. Δεν έχει σχέδιο για έξοδο από την κρίση το μόνο σχέδιο που έχει είναι μιας χρήσεως κι αυτής προεκλογικής» τόνισε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης κ. Γιώργος Παπανδρέου, μετά την συνάντησή του με τον πρωθυπουργό κ. Κ. Καραμανλή. Αντίθετη στην έκκληση για συναίνεση και η Αλέκα Παπαρήγα.

Αιχμηρός στις επισημάνσεις του ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ υπενθύμισε με νόημα στον πρωθυπουργό και το αίτημά του για συναίνεση όλες τις προσπάθειες του κόμματός του το περασμένο διάστημα για συνεννόηση σε ζητήματα όπως η παιδεία , η ασφάλεια, η εξωτερική πολιτική, η αντιμετώπιση των πυρκαγιών κ.α .
Σε μία προσπάθεια, μάλιστα, να δείξει ότι το ΠΑΣΟΚ είχε και έχει συγκεκριμένες προτάσεις και θέσεις σε αντιδιαστολή με την ελλιπή και αναξιόπιστη πολιτική της κυβέρνησης ο κ. Παπανδρέου έδωσε στα χέρια του Κ. Καραμανλή το κείμενο για την «πράσινη ανάπτυξη», που θα δημοσιοποιήσει το απόγευμα.

Ο πρωθυπουργός θα έχει διαδοχικές συναντήσεις και με τους αρχηγούς των υπολοίπων κομμάτων της αντιπολίτευσης, ενώ αναμένεται να απευθύνει στη διάρκεια της ημέρας διάγγελμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: