Πέμπτη 9 Απριλίου 2009

Η στραβός είν'ο γυαλός ή στραβά αρμενίζουμε


ή στραβά αρμενίζουμε φίλοι συνbloggers.
  • Ελληνικά -επιπέδου- καφενείου,
  • επιχειρήματα -επιπέδου- δημοτικού,
  • εικόνα και αναρτήσεις-επιπέδου- κίτρινης μεσημεριανής εκπομπής της τηλεόρασης.
Τις τελευταίες εβδομάδες παρακολουθούμε τον ευτελισμό των Ελληνικών blogs μέσα από τις αναρτήσεις θεωρητικά "μεγάλων ενημερωτικών Ιστολογίων" του κέντρου.

Είναι αισχρή πλέον η εκμετάλλευση της αμεσότητας αλλά και της ανωνυμίας που προσφέρει το blogging για προώθηση προσωπικών επιδιώξεων, και αντεγκλήσεων ακόμα και αν αυτή η κατάσταση προσφέρει μια εφήμερη άνοδο στην επισκεψιμότητα λόγω της περιέργειας των αναγνωστών.

Μακροπρόθεσμα θίγεται ανεπανόρθωτα η όποια εγκυρότητα προσπαθούμε να διατηρήσουμε όσοι πραγματικά αγαπούμε το νέο αυτό μέσο.

Οι ψίθυροι στη blogoσφαιρα για εμπλοκή και "εξαγορά" δύο τουλάχιστον ιστολογίων (ενός στην Αθήνα και ενός στη Θεσσαλονίκη) από γνωστό επιχειρηματία αμαυρώνει ακόμα περισσότερο την "αθώα" εικόνα..

Πιστεύουμε πάντως πως οι περισσότεροι αναγνώστες και χρήστες του διαδυκτίου έχουν κρίση όπως και ελπίζουμε πως η κατάσταση είναι αναστρέψιμη, πριν καταφέρουν κάποιοι να μεταφέρουν αυτούσια την παθογένεια των παραδοσιακών ΜΜΕ στα Ελληνικά ενημερωτικά Ιστολόγια.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

=Η «αρχή του συμψηφισμού» αρνητικών ανθρώπινων πράξεων-ενεργειών, είναι στη χειρότερη εκδοχή της επικίνδυνη και στην καλύτερη παιδαριώδης.

- « Aν αυτό δεν ενοχλούσε τότε, δεν καταλαβαίνω τι ενοχλεί σήμερα.»
-Πρόκειται για απάντηση του διοικητή της Aγροτικής Tράπεζας , κ. Δ. Mηλιάκου, [ Καθημερινή, 28/04/2005] μετά την αποκάλυψη προσωπικών δαπανών του [ όπως ρούχα, υποδήματα, ηλεκτρονικά είδη, αγορές για μέλη της οικογενείας του, όπως καλλυντικά, ρούχα, υποδήματα, και αγορές για το σπίτι του, όπως ηλεκτρικά, τρόφιμα ακόμη και πίτσες! ], με την χρήση εταιρικής πιστωτικής κάρτας που του είχε δόσει η τράπεζα.
Αυτή είναι η παιδαριώδης εκδοχή .
-Μήπως όμως τα ποσά αυτά, σύμφωνα με τις ισχύουσες φορολογικές διατάξεις, αποτελούν εκτός μισθού αμοιβές [συμπληρωματικός μισθός] και υπόκεινται σε φορολογία ;
Αυτή είναι η επικίνδυνη-γι’αυτόν- άποψη.
- Ίδωμεν !

Karleli Santzak.non gr