Δευτέρα 18 Μαΐου 2009

Πρόγνωση καιρού Ελλάδας για αύριο Τρίτη 19.5.09

Φίλοι και φίλες καλησπέρα...

Θα συνεχιστεί και αύριο η αστάθεια κυρίως στην Δυτική Μακεδονία την Ήπειρο και προς το μεσημέρι στην Ανατολική Στερεά τα νησιά του Αιγαίου την Ανατολική Πελοπόννησο και στα νησιά του Αιγαίου δίνοντας βροχές και τοπικές καταιγίδες. Από τις απογευματινές ώρες και μετά αναμένεται σχετική βελτίωση του καιρού ως προς τα φαινόμενα. Οι άνεμοι θα πνέουν σχεδόν παντού από βόρειες βορειοανατολικές διευθύνσεις και θα φτάσουν στο Βόρειο και Κεντρικό Αιγαίο και τα 8 Beaufort. H θερμοκρασία θα σημειώσει και νέα μικρή πτώση και θα φτάσει στα Βόρεια τους 30 βαθμούς στα Κεντρικά τους 28 βαθμούς στα Δυτικά τους 30 βαθμούς και στα νησιά του Αιγαίου την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα τους 27 βαθμούς.

Για την Αττική αναμένουμε νεφώσεις με τοπικές βροχές στα κεντρικά και νότια τμήματα του νομού το μεσημέρι. Στην συνέχεια ο καιρός θα βελτιωθεί. Οι άνεμοι από βόρειες βορειοανατολικές διευθύνσεις θα φτάσουν στα ανατολικά και τα 7 Beaufort ενώ η θερμοκρασία το μεσημέρι στους 28 βαθμούς στο κέντρο της πόλης.

Για την Θεσσαλονίκη αναμένουμε τοπικές νεφώσεις με βροχές κυρίως το μεσημέρι. Οι άνεμοι από βορειοανατολικές διευθύνσεις θα φτάσουν 5 Beaufort ενώ η θερμοκρασία το μεσημέρι στους 28 βαθμούς.


ΚΑΙΡΙΚΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια: