Κυριακή 17 Μαΐου 2009

ΗΠΑ, ο μεγαλύτερος σύγχρονος εχθρός της ανθρωπότητας!

Και βασικός υπαίτιος της παγκόσμιας κρίσης.

Διαβάζοντας το τελευταίο άρθρο του Epicurus ενός από τους σημαντικότερους Έλληνες bloggers, έμεινα άναυδος. Η προσωπική μου έρευνα δεν είχε καλύψει την συγκεκριμένη θεματολογία σε τέτοιο βάθος και με τέτοια τεκμηρίωση.

Είναι γεγονός και είναι πλέον κοινός τόπος! Οποιοσδήποτε από εμάς, δηλαδή ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ μπορεί να απαχθεί, να προσαχθεί στο Guadanamo (ή στις καινούργιες εγκαταστάσεις που ετοιμάζονται), να κρατηθεί επ’ αόριστον και να βασανιστεί μέχρι θανάτου!… Αρκεί να το κρίνουν έτσι τα “Γεράκια” των ΗΠΑ και πρακτικά έχουν όλα τα νομικά μέσα και τα “όπλα” να το πράξουν (επιβάλουν) χωρίς καμία συνέπεια σε κάθε χώρα του πλανήτη. Η Ελληνική κυβέρνηση και οποιοδήποτε κόμμα της αντιπολίτευσης, ακόμα και αν το ίδιο ήταν κυβέρνηση, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ! (έχει ήδη αποδειχθεί από την περίπτωση των Πακιστανών).

1049524Μελετήστε μόνοι σας το άρθρο Todo es mentira, mentira la veridad (Μέρος 2ο – Οι Αφοσιωμένοι) και ρωτήστε προσωπικά οποιονδήποτε βουλευτή γνωρίζετε ή απευθύνετε τους σχετικό ερώτημα. Θα είναι εξαιρετικά ενδιαφέρον τι απάντηση θα πάρετε!

Πουθενά στα παραδοσιακά ΜΜΕ, εφημερίδες, τηλεοράσεις, κλπ. δεν θα βρείτε αυτές τις πληροφορίες. Τα ΜΜΕ είναι υποτελή στις ΗΠΑ και τις ισχυρές χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης και δεν θα τολμούσαν ποτέ να “αγγίξουν” τέτοια MPAKOGIANIPAPANDREOUθέματα....η συνέχεια εδώ


Δεν υπάρχουν σχόλια: