Τρίτη 5 Μαΐου 2009

Εν ενεργεία υπουργός ο επικεφαλής του ευρωψηφοδελτίου της Νέας Δημοκρατίας.



Ανακοινώνεται εντός των ημερών η λίστα με τους υποψήφιους Ευρωβουλευτές της Νέας Δημοκρατίας. Από έγκυρες πηγές της online-press o ίδιος ο πρωθυπουργός θα ανακοινώσει το Σαββατοκύριακο και τον επικεφαλής του ψηφοδελτίου του οποίου το όνομα κρατατείται επτασφράγιστο μυστικό. Η Μαριέτα Γιαννάκου είναι ένα από τα άτομα που έπαιξαν με τη θέση και από ότι είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε, όντως της έγινε πρόταση από τον ίδιο τον πρωθυπουργό να μπει στο ψηφοδέλτιο σε εκλόγιμη θέση, η ίδια όμως απαίτησε να μπει αφενός επικεφαλής αφετέρου να έχει το δικαίωμα όταν γίνουν εθνικές εκλογές να επανέλθει στην κεντρική πολιτική της χώρας μας. (ίσως μέσα από τη λίστα των βουλευτών Επικρατείας.)
Οι δικές μας τώρα πληροφορίες για τον επικεφαλής της λίστας είναι ότι τελικά.... δεν θα είναι η Μαριέτα αλλά εν ενεργεία υπουργός ο οποίος μάλιστα θεωρείται και μπαρουτοκαπνισμένος στην νεολαία της Νέας Δημοκρατίας ως πρόεδρός της.
Ένα άλλο στοιχείο της ευρωλίστας της Νέας Δημοκρατίας είναι ότι η επιλογή προσώπων δεν έγινε με βάση γνώσεις της Ευρωπαικής πολιτικής ή ξένων γλωσσών ή συγκεκριμένων με την Ευρώπη δυνατοτήτων, αλλά με βάση, και μάλλον είναι φυσικό για την συγκεκριμένη στιγμή, προσώπων που να μπορούν να συσπειρώσουν τη κομματική βάση της Νέας Δημοκρατίας.

(Σημ online-press: Η φωτογραφία δεν είναι άσχετη με τον επικεφαλής της λίστας!!)

1 σχόλιο:

Ομάδα 6 9 1 0 0 είπε...

Ευριπίδης Στυλιανίδης

Γράψτε το και θα επιβεβαιωθούμε.

ΥΠΟΓΡΑΦΗ :
http://69100.blogspot.com/