Κυριακή 17 Μαΐου 2009

Επιτέλους! Πάτωσαν οι φελλοί!!!




Επίτελους, πάτωσαν οι φελλοί!
Αλλά θα μου πείτε πατώνουν οι φελλοί!
Ξέρω, μπορεί να με χαρακτηρίσουν ...ανθέλληνα, αλλά, χαίρομαι που πάτωσαν οι φελλοί τύπου "Σάκης", γιατί μόνο για φελλούς πρόκειται!
Ο Σάκης "μας", έμεινε με τον δυναμίτη στο χέρι, και με το 1, με το 2, με το 3, έκανε μπλοοομπ και βγήκε ο φελλός στην επιφάνεια! Οι φελλοί και κάτι άλλο, άντε, να μην το πω, είναι που επιπλέουν σ' αυτή τη χώρα τα τελευταία χρόνια, και για να είμαι ειλικιρνής, το χάρηκα, που επιτέλους, φάνηκε το πραγματικό τους πρόσωπο.
Δεν θα κάνω συγκρισεις στυλ Σάκης - Παπαρίζου, Σάκης - Καλομοίρα, Καλομοίρα - Παπαρίζου και δεν συμμαζεύεται. Ακούμε και διαβάζουμε τόσες και τόσες αναλύσεις από διαφόρους ειδικούς και μη ειδικούς, από διάφορους ανειδίκευτους που δουλειά τους είναι το πάνελ μια κουτσομπολίστικης εκπομπής και δεν συμμαζεύεται. Το θέμα δεν είναι για το τι ΕΙΝΑΙ η Eurovision. Για το αν είναι ένα φεστιβάλ τραγουδιού, ή αν είναι τελικά ένας ναός του τζόγου όπου ποντάρεις, (το έλεγε το μεσημέρι της Κυριακής ένα πάνελ με κουτσομπόληδες ανειδίκευτους τυπους και τύπισσες). Εξ ου και ότι, ο Σάκης, τελικά, δεν ήταν αυτός που πόνταρε στον τζόγο και έχασε, αλλά οι άλλοι που ήταν οι τζογαδοροι, οι κακοί δηλαδή...η συνέχεια εδώ


Δεν υπάρχουν σχόλια: