Πέμπτη 11 Ιουνίου 2009

Τι συνδέει Μητσοτάκη – Δενδρινό – Χριστοφοράκο;


______________________________________________________________________________________________

by Antinews


Έσπασαν λέει τα τηλέφωνα από το ροζ κτίριο της Αραβαντινού, έδρα αν δεν το γνωρίζετε, της Αγίας ΟΙκογενείας, για να μην υπάρξει αναφορά στις σημερινές εφημερίδες για τα οικόπεδα του Κυριάκου στην Τήνο για τα οποία έχουμε γράψει επανειλημμένως και τώρα και στο παρελθόν (Ούτε η Μεγαλόχαρη δεν μπορεί να κάνει τίποτα πλέον).

Δεν ξέρω αν αδικούμε κανέναν, αλλά η μοναδική αναφορά που βρήκαμε ήταν στο ΕΘΝΟΣ:

Ο 61χρονος Δ. Δενδρινός, που μετά την αποχώρηση του Πρόδρομου Μαυρίδη (2006) ήταν το νούμερο δύο της Siemens και πρόσωπο της απολύτου εμπιστοσύνης του διαφυγόντος στο εξωτερικό Μιχάλη Χριστοφοράκου, είχε αγοράσει, όπως έχει αποκαλυφθεί, γειτονικές εκτάσεις γης στην Τήνο με την πρώην σύζυγο του κ. Κυριάκου Μητσοτάκη, κ. Μάρεβα Μπραμπόφσκι, και τον κ. Χριστοφοράκο.

Συγκεκριμένα, η κ. Μπραμπόφσκι, το 2002 -όταν ήταν ακόμα σύζυγος του Κ. Μητσοτάκη- αγόρασε έκταση 8 στρεμμάτων στην περιοχή Χαλακιά Αγίου Πέτρου Καρδιανής, ενώ στην ίδια περιοχή είχαν αποκτήσει αγροτεμάχια οι κ. Χριστοφοράκος, Δενδρινός. Κατά την ίδια χρονική περίοδο αγοράστηκαν στη συγκεκριμένη περιοχή στην Τήνο συνολικά 24,6 στρέμματα γης. Δύο από τα οικόπεδα αυτά αγοράστηκαν από μία offshore εταιρεία με έδρα τον Άγιο Βικέντιο, με την οποία φέρεται να συνδέεται η σύζυγος του Διονύση Δενδρινού, Ελένη. Η ίδια έχει περάσει στο παρελθόν το κατώφλι του εισαγγελικού γραφείου προκειμένου να καταθέσει σχετικά.

Η οικογένεια Μητσοτάκη-Μπραμπόφσκι φαίνεται ότι διατηρούσε πολύ καλές φιλικές σχέσεις με την οικογένεια Δενδρινού, καθώς η κ. Δενδρινού ήταν και προϊσταμένη της συζύγου του κ. Μητσοτάκη στο παράρτημα της Dresdner Bank στην Ελλάδα. Ο ίδιος ο Κ. Μητσοτάκης είχε παραδεχθεί εξάλλου στο παρελθόν ότι φιλικοί και οικογενειακοί δεσμοί τον συνδέουν με στελέχη της Siemens Hellas, προσθέτοντας ότι τέτοιου είδους σχέσεις δεν πρέπει να ποινικοποιούνται.

Δεν υπάρχουν σχόλια: