Τρίτη 14 Ιουλίου 2009

Τα ΜΜ”Ε” συνεχίζουν τον ύπνο του δικαίου ενώ το διαδίκτυο βράζει.

by olympia.gr

blastoi

Αυτό που γίνεται με τα Μέσα είναι εξωφρενικό. Διαδίκτυο και κοινωνία βράζουν και αυτοί ασχολούνται με το πως θα τα φορτώσουν όλα στον Βλαστό. Ήδη το όνομα Τρομπούκης εξαφανίστηκε, ο Καλογρίτσας εξαϋλώθηκε, η περιβόητη απομαγνητοφώνηση με τον Μπόμπολα διακτινίστηκε.


Για τον κύριο Γενικό, ούτε λόγος.


Είναι δεδομένο ότι όλοι οι καλοταϊσμένοι του συστήματος αλλά και οι τρομοκρατημένοι θα προσπαθήσουν να κουκουλώσουν την υπόθεση υπό τις φτερούγες ενός διανοητικά διαταραγμένου (όπως άφησε να εννοηθεί ο δικηγόρος του) δολοφόνου και κάποιων άλλων απίστευτων τύπων όπως “Πετράκης” κλπ. Εδώ θα κριθούν όλοι. Κράτος, κοινωνία, κόμματα και πολίτες. ‘Ιδια πατέντα δηλαδή με τη 17Ν, όπου την ευθύνη πήραν ένας wannabe hero κουφοντίνας και με το ζόρι ο συγγραφέας Γιωτόπουλος. Ίδια πρόσωπα σε διαφορετικό έργο. Ε κύριε Ραγκούση;


Αυτό ως προοίμιο αυτών που θα ακολουθήσουν. Με στοιχεία και όχι αποσπασματικά σαν την “αποκάλυψη” για τον Περατικό. Η κοινωνία θέλει ολική κάθαρση. Θέλει παραδειγματική τιμωρία όλων όσων έκλεψαν λεφτά του δημοσίου. Όλων όσων χρέωσαν τους πολίτες αυτής της χώρας για να γεμίσουν τις τσέπες και τη ματαιοδοξία τους. Ούτε για να πάρει πίσω τα λεφτά του ο Παναγόπουλος ούτε για την ασφάλεια των ΒΠ όπως πολύ εύστοχα περιγράφει το Antinews:


Όπως διαβάζω η φράση – κλισέ που ακούγεται τις τελευταίες ημέρες στα στέκια της «καλής κοινωνίας» των Βορείων Προαστίων και στα πριβέ κλαμπ που συχνάζουν τις νύκτες οι γόνοι της είναι «κατά τύχη ζούμε».


Αυτό επειδή ανακάλυψαν ξαφνικά ότι τα συμβόλαια θανάτου δεν υπογράφονταν μόνο για να εξαφανισθεί κάποιος ”νονός” της νύκτας. Αλλά και για να παρθεί ένα έργο, να πνιγεί ο ανταγωνισμός και να ελεγχθούν οι πηγές του χρήματος.


Το έγκλημα δεν ήταν τελικά μόνο μια μακρινή πραγματικότητα των λαϊκών γειτονιών. Αλλά και ένας παράγοντας της οικονομικής και επιχειρηματικής ζωής του τόπου. Που μπορούσε επιπλέον ανά πάσα στιγμή να συνδεθεί και με την τρομοκρατία.


Πως φτάσαμε αλήθεια ως εδώ; Τι έγινε και η Ελλάδα μοιάζει ξαφνικά με γκανγκστερική ταινία; Πως γίνεται μια χώρα στον κλειστό πυρήνα της Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου »

Δεν υπάρχουν σχόλια: