Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου 2009

Εξηγήσεις από τον Κώστα Καραμανλή ζήτησε εκ νέου ο Σάββας Τσιτουρίδης


φώτο - Motionteam

«Επιλεγμένες και ατεκμηρίωτες ανθρωποθυσίες δεν χωρούν στη δημοκρατία μας. Περιμένω μία καθαρή απάντηση του Κώστα Καραμανλή στον Σάββα Τσιτουρίδη» διαμήνυσε για μία ακόμη φορά ο Σάββας Τσιτουρίδης έπειτα από τον αποκλεισμό του από τα ψηφοδέλτια της ΝΔ.


Μιλώντας στο πολιτικό του γραφείο στη Θεσσαλονίκη, ο κ. Τσιτουρίδης αναρωτήθηκε για ποιους λόγους «χωρούσε» στα «καθαρά» ψηφοδέλτια του 2007 και όχι του 2009 και μίλησε για επιζήμια «για την παράταξη» επήρεια «μυστικοσυμβούλων, αγνώστου διαμονής», χωρίς «καμιά δημοκρατική νομιμοποίηση».


«Οι αντιφάσεις και η συνολική μεθόδευση δεν τιμούν κανέναν και αφήνουν πολλά ερωτηματικά. Όπως ερωτηματικά αφήνουν η ηθική δύο ή τριών ταχυτήτων και οι ετεροχρονισμένες επιλεκτικές ευαισθησίες» είπε ο πρώην υπουργός.


«Θα περιμένω μία απάντηση, όχι αφηρημένα από το Μαξίμου ή από τη Ρηγίλλης. Ούτε διά κύκλων. Ούτε διά διαρροών σε επιλεγμένους επαγγελματίες του παραπολιτικού συστήματος» πρόσθεσε ο κ. Τσιτουρίδης.


Ο ίδιος κάλεσε πάντως τους συμπατριώτες και φίλους του να μην συμπράξουν «σε πράξεις συρρίκνωσης της παράταξης» και τους ζήτησε να δώσουν μαζί του τη μάχη των εκλογών με τη ΝΔ «για τη φανέλα», ξεπερνώντας «ενδεχόμενα λάθη», «πικρίες» και «αδικίες».



Πηγή - in.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: