Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου 2009

7,5% μπροστά το ΠΑΣΟΚ έναντι της Ν.Δ στη δημοσκόπηση του Tvxs.gr





Προβάδισμα του ΠΑΣΟΚ κατά 7,5 ποσοστιαίες μονάδες έναντι της ΝΔ δείχνει το τελευταίο κύμα του Προεκλογικού Βαρόμετρου της εταιρείας Vprc για λογαριασμό του Tvxs.gr, του ενημερωτικού site του Στέλιου Κούλογλου.



Σύμφωνα με τη νέα δημοσκόπηση, η αυτοδυναμία του ΠΑΣΟΚ θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη. Κινείται πάνω από τα επίπεδα του 42%, με αυξητικές μάλιστα τάσεις, ενώ δεν υπάρχει σενάριο που να καταγράφει λιγότερες από 154 έδρες. Η παράσταση νίκης του ΠΑΣΟΚ είναι πλέον εδραιωμένη σε ποσοστά άνω του 60%, ενώ το ενδιαφέρον για τις εκλογές ενισχύεται σταθερά (έχει φτάσει το 65% και έχει συνεχή ανοδική τάση).



Η ΝΔ κινείται στα επίπεδα του 35% και είναι με τα σημερινά δεδομένα αδύνατον να ξεπεράσει σε κάθε περίπτωση το 36%. Οι έδρες της εκτιμάται ότι θα είναι κάτω από 100.



Τα μικρότερα κόμματα παραμένουν σταθερά στα ποσοστά που κατέγραψαν στην αρχή της προεκλογικής εκστρατείας, με το ΚΚΕ να βρίσκεται περίπου στο 8%, τον ΣΥΡΙΖΑ στο 4% και τον ΛΑΟΣ στο 6%, ενώ οι Οικολόγοι-Πράσινοι χάνουν το στοίχημα της εισόδου στη Βουλή.



Δείτε την πλήρη δημοσκόπηση και διαβάστε την ανάλυση του Επιστημονικού Συμβούλου της Vprc, Χριστόφορου Βερναρδάκη, για το πολιτικό κλίμα και τις εκλογικές τάσεις ... www.tvxs.gr/v21100.


3 σχόλια:

Pasok poisonous είπε...

ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΝΤΑΙ ΤΟΝ Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ. ΔΙΑΦΥΛΑΤΤΟΥΜΕ ΩΣ ΚΟΡΗ ΟΦΘΑΛΜΟΥ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ. ΧΩΡΙΣ ΙΧΝΟΣ ΑΛΑΖΟΝΕΙΑΣ, ΧΩΡΙΣ ΙΧΝΟΣ ΕΦΗΣΥΧΑΣΜΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΤΑΣΗ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η 5Η ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΜΕΡΑ ΕΛΠΙΔΑΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.

1. Στα μισά του δρόμου που μας χωρίζει από τις εκλογές της 4ης Οκτωβρίου, τα μηνύματα που έρχονται από όλη τη χώρα, είναι πως όλο και περισσότεροι πολίτες εναποθέτουν στο ΠΑΣΟΚ τις ελπίδες τους για μια διαφορετική πορεία της χώρας. Όλο και περισσότεροι πολίτες, αποφασίζουν να εμπιστευθούν στο ΠΑΣΟΚ την ευθύνη της επίλυσης των προβλημάτων τους, των προβλημάτων της χώρας.

2. Το ξεκάθαρο σχέδιο Εθνικής Ανάτασης που παρουσίασε ο Γ. Παπανδρέου στη ΔΕΘ, το πρόγραμμα των 100 ημερών και οι δεσμεύσεις μας για την ενίσχυση των μεσαίων και χαμηλών εισοδημάτων, την στήριξη των μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων, το νέο αναπτυξιακό πρότυπο και τις τομές στο κράτος, τα 5 νομοσχέδια που θα ψηφίσουμε άμεσα για την αναθέρμανση της αγοράς, είναι ο οδηγός μας, στην καθημερινή μας προσπάθεια, όλο και περισσότεροι πολίτες να πάρουν μέρος στην νέα εθνική προσπάθεια που θα ξεκινήσει στις 5 Οκτωβρίου, λαού θέλοντος, η νέα κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ.

3. Χωρίς ίχνος αλαζονείας, χωρίς ίχνος εφησυχασμού, συνεχίζουμε τον αγώνα μας, με νηφαλιότητα, με μετριοπάθεια, μέχρι να κλείσουν οι κάλπες. Για να είναι η 5η Οκτωβρίου μια μέρα ελπίδας για όλους.

''PASOK poisonous''

Ανώνυμος είπε...

ρε γκαλοπατζηδες θα μας τρελανεται καθε μερα και απο μια μοναδα μεχρι τις εκλογες η διαφορα θα εχει φτασει 15%.παραμυθια φουρναρη ρε ουστττττττ

Ανώνυμος είπε...

ΕΙΝΑΙ ΦΑΝΕΡΟ ΠΛΕΟΝ ΚΑΙ Ο ΠΟΙΟ ΒΛΑΚΑΣ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΧΑΜΠΑΡΕΙ ΤΟ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ.
ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ ΜΕ ΝΥΧΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΔΟΝΤΙΑ ΟΙ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ.ΥΠΟΛΟΓΙΖΟΥΝ ΟΜΩΣ ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ ΞΕΝΟΔΟΧΟ.ΜΗΝ ΠΕΡΝΕΤΑΙ ΘΑΡΡΟΣ ΚΡΑΤΑΤΕ ΜΙΚΡΟ ΚΑΛΑΘΙ.

Τ.Κ